Pengar är bra att ha, ungefär som en fungerande bil…

Jag måste säga att det är väldigt lite kommentarer på den här bloggen. Hoppas ni kommer igen snart. Jag blir lite osäker på vad jag ska skriva. Men skitsamma, det är min ”dagbok” så om jag skriver vad jag själv har lust med får ni väl läsa eller låta bli… Nej det var dumt sagt för så tänker jag inte egentligen. Jag vill gärna ha läsare.

DSC02021

Idag lämnade jag in min bil igen. De ringde framåt lunch och sa att den var klar, men de kan fortfarande inte garantera att dom har hittat rätt fel. Grejen är att jag har faktiskt inte råd med fler missar nu. Jag går i konkurs hela jag! Man kan inte ta allt på avbetalning efter avbetalning för till slut byggs det på så varje månad ändå kommer att bli så höga hinder att jag inte kommer över dom. Det här känns så hemskt. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra om det inte är okej nu.

Jag ska bli avsläppt i staden i morrn bitti, äta frukost med min mamma och sen skjutsar hon iväg mig till verkstan så jag får hämta min bil.

DSC00762

Jag vet att jag ibland reagerar helt koko. Det kanske har med min konstiga hjärna att göra för den tänker verkligen inte logiskt. Jag kan vara fruktansvärt impulsiv och liksom få saker på hjärnan som nåt slags tvång, som jag inte kan släppa förrän det är gjort liksom.

Så idag gav jag mig iväg till ett stort köpcentrum och handlade kläder. Fattar ni att detta är samma Marielle som nyss sa att jag kände mig gråtfärdig över att inte ha några pengar. Kanske människor som säger att dom inte har pengar men som ändå har pengar, kan göra så. Det finns ju ganska många som säger så även fast dom har jättemycket på nåt sparkonto eller i fonder eller nåt. Men så är inte fallet när det gäller mig.

JAG HAR VERKLIGEN INGA PENGAR!

DSC00006

I morgon kväll ska jag på cafékväll med föreningen jag är med i. Jag ska ta på mig nya kläder och min bil ska hålla hela vägen dit, eller hur? Jag ska inte ligga under täcket och gråta. Jag ska ta så mycket mediciner som är möjligt och jag ska klara hela kvällen, vara social och glad.

Eller hur?

https://www.youtube.com/watch?v=680R1Gq2YYU

6 tankar om “Pengar är bra att ha, ungefär som en fungerande bil…

 1. Terese S skriver:

  Hej kära du!
  Shopping,shopping o shopping. Shopping djävulen bor i mig, värst av allt är internet shopping 😦
  Jag håller tummarna att blien har blivit åtgärda. Det är lite synd att du bor så långt borta annars hade jag skickat min man till dig.

  Jag tänkte på det där med din terapi. Jag försökte mig på KBT 2009, träffade hen 2ggr sen gick det inte mer. Vid första träffen sa hen att min ätstörning är ett sekundärt beteende som vi inte skulle fokusera på. Jag vägde 45 kg då till mina 166 cm.
  Ehh, nu glömde jag bort vad jag tänkte på. Återkommer med det!!!

  Vad du vill dela med dig av är upp till dig. Jag gillar din blogg som de är 🙂

  Musiktips:Takida senaste album, Kents album från 2012 och stiftelsen låt; Rotlös. Speciellt Rotlös, den betyder mycket för mig.

  Hoppas du får en trevlig kväll imorgon!
  Kramar

  • Polär Marielle skriver:

   Hej, nej bil-operationen gick inte så bra tyvärr 😦 Så det är fortfarande fel på den. Det känns verkligen jobbigt.
   Vad rolig du är som glömde vad du skulle skriva! 😀 Precis som jag!
   Det är svårt med terapeuter, hur länge man ska försöka med samma innan man ger upp eller om man direkt tycker att vederbörande är helt koko… 45 kg känns väl som ett viktigt problem kan jag tycka!
   Glad blir jag när du skriver att du gillar min blogg.
   Tack och kram!

   • Terese S skriver:

    Haha, nu kom jag på det! Att ”ge upp”. Jag är otroligt känslig med vad sjukvårds personal får säga till mig. Men det är något jag måste arbeta med. Mitt förslag är att gå till henne någon gång till, din känsla av henne kan ändras 🙂

    Jäkligt dåligt av bilverkstaden o det är inte billigt heller. 😦

   • Polär Marielle skriver:

    Ja jag är också jättekänslig för vad dom säger! Så jag har väl bestämt mig för att gå dit igen. Kram!

 2. Lisa skriver:

  Hej!

  Ledsen att jag inte kommenterar så ofta. Jag har inte haft ork att besöka bloggar eller sitta framför datorn.
  Jag tittar in mellan varven iaf 🙂
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s