Bilskit, våffelkväll och storm!

DSC00005Bilen funkar fortfarande inte. Jag satte mig i den och skulle åka iväg från verkstan och alla jävla felindikatorlampor lös på direkten. Jag gick in och fick med mig reparatören ut så han fick se. Men han kunde ju inte göra nåt nu utan jag ska ringa igen om några dagar så får han boka in längre tid med min bil. När det gällde pengar så sa han att jag skulle ta det med hans chef. Jag är så jävla trött på detta nu. Jag har som sagt inga mer pengar. Vad ska jag göra!?

Jag tänker köra tills allt exploderar nu. Det ska det ju inte göra enligt honom. Jag har  mailat hans chef och så har jag mailat en annan verkstadskille som vi känner. Inte vet jag vad detta hjälper. Sen fick jag ett helt underbart besked från någon som erbjöd sig låna ut pengar åt mig. Jag blev så glad att jag grät stora tårar. Om inte annat så får jag nog ta ett lån. En bil måste jag ha och jag kan ju inte skrota den och köpa en ny, det förlorar jag bara på. Tror jag.

Sen åkte jag till storstaden och var på våffelkväll med föreningen Balans. Jättetrevligt! Och så träffade jag en tjej som jag kände via Bipolarnas forum och det visade sig att jag kände flera stycken i hennes släkt. Häftigt!

Nu är jag hemma. Här var allt becksvart för jag hade glömt tända upp i fönster och ytterbelsyning. Det gjorde att jag nästan inte hittade in och svårast av allt var att hitta nyckelhålet. Men det gick, nu är jag inne och sitter här. Peter är på nån kurs DSC00010om båtar. Hans nya specialintresse. Eller det har hållt på ett tag, men ändå.

Nu måste jag plocka i ordning lite här. Först måste jag ut i bilen igen och hämta mina piller som jag gömde under sätet förut. Här är förresten total storm ungefär. Herregud vad det blåser!

Kram och godnatt!

En extra liten hälsning till Nisse 😉

4 tankar om “Bilskit, våffelkväll och storm!

 1. Bellan skriver:

  Hoppas verkligen att det löser sig med bilskrället (om jag får använda det uttrycket?)!
  Kramar om mitt i eländet ❤

  //Bellan

  • Polär Marielle skriver:

   Visst får du kalla bilen för bilskrället. Jag kallar den ju bilskit 🙂
   Kanske en liten öppning finns så det kan lösa sig till det bästa just nu i alla fall, även om det känns som en droppe i havet.
   Tack för dina kramar, du får ett stort gäng tillbaka!

 2. Maria E skriver:

  Åhh finaste hoppas allt löser sig med bil o pengar ..kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s