Avtrubbad?

DSC03647Det känns lite svårt att blogga. Jag vet inte varför. Är jag för upp? Är jag för ner? Har jag för mycket att göra? Har jag ingen inspiration? Är jag i normaltillstånd? Är livet alldeles för tråkigt? Är jobbet tråkigt? Är jobbet jobbigt? Eller är mitt liv för kul för att blogga? Kanske är jag helt enkelt lite för avtrubbad?

Kanske jag är för avtrubbad för att förstå vilka känslor jag egentligen har. I julas höjde jag en av mina mediciner; Seroquel eller Quentiapin som den heter nu. Det är en neuroleptika och har mycket biverkningar enligt FASS. Jag har inga biverkningar alls. Men den tillsammans med en hög dos Litium kanske gör att man blir avtrubbad.

Samtidigt är jag skrattig, flamsig och babblig. Och efteråt kan jag sjunka ner i mörker och ångest. Men inte nåt blandtillstånd som i julas. Jag har fått en slags stämningsdagbok att fylla i av min kurator. Det är svårt. De flesta kryssen hamnar på normaltillstånd och lite låg (nere). Men jag vet inte. Och det är just det där att inte veta. Att inte känna. Att liksom leva på ytan på nåt sätt. Det är som ett avstånd mellan livet jag lever och migDSC03679 själv.

Och jag kanske är konstig… men det där är bra. Jag har längtat så efter det här. Att slippa känna. Att bara leva.

Kanske det är dags att gå ut i solen en stund innan jag åker till jobbet. Idag jobbar jag eftermiddag för att sotarna skulle komma på förmiddagen. Deras besök tog typ 5 minuter. I eftermiddag kommer Gabriella, så det blir en Gabriellahelg nu. Det ska nog gå bra.

Kram på er!

https://www.youtube.com/watch?v=WJTiXoMCppw

2 tankar om “Avtrubbad?

  1. Ambivalena skriver:

    Hej på dig!
    Näe, jag gömmer mig inte, det var den däringa rackarns Bellan som hade hittat bloggen av en slump säger hon…
    Jag har inte talat om var jag höll hus för nån innan.
    Kram på dig och hoppas att det blir en bra Gabriellahelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s