Rädslan för det svarta hålet.

https://www.youtube.com/watch?v=X1ZRBPA8SK0

Vem knackar på vems dörr egentligen? Är det jag som knackar på himlens dörr, eller är det helvetet som knackar på min dörr?

Och vem måste förändra sig egentligen? Vem måste orka… egentligen? Jag skulle vilja sparka sönder det där svarta som skymtar i horisonten. Jag skulle vilja skrika. Ändå sitter jag i mitt kök och orkar ingenting. Huvudet böjt och axlarna sänkta. Virvelvinden som susar, tröttheten som gråter och säger att Jag orkar inte alls!

Varför måste jag orka? Varför är jag den som måste resa mig upp? Och varför i hela helvete fortsätter det här? Jag som tagit det lugnt ända tills nu. Nej jag ska inte ge vika. Även om jag inte orkar.

Vete fan. Egentligen handlar det mest om att jag skäms över mig själv. Att jag tycker synd om andra omkring mig. Jag är en patetisk liten skit som bara förstör. Jag är misslyckad.

Jag borde ju klara….

DSC03684Min man jobbar i trädgården. Och jag bara finns. Tog en promenad. Känner ingenting. Har gosat med kaninen. Tagit hand om tvätten. Vem är jag? Försökte klippa tovor på Solkatten, men tyvärr blev han hispig över att Peter krattade utanför så det gick inte så bra.

Jag är rädd. Jag känner det i hela mig. Rädslan. Ta mig inte till julen igen!

Jag kanske klarar mig bättre den här gången. Jag kanske kan undvika det. Jag kanske kan hålla mig borta från det svarta hålet. Inte bara pausa, inte bara förhala, utan verkligen verkligen slippa ramla ner. Slippa helt.

Det kanske går. Snälla!

6 tankar om “Rädslan för det svarta hålet.

  1. Ambivalena skriver:

    Usch gumman ❤ Jag kan ju inte göra nåt, men jag tycker det är så hemskt att det inte går att förhindra de där värsta fallgroparna.
    KRAM hjärtat ❤

  2. Terese S skriver:

    ♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s