Och mitt!

Hej,
Jag ska ge ett hastigt svar här och återkommer kanske mera, men jag tror att du missförstod mig lite. Jag har inget emot verksamheterna i Staden, det var ingen kritik mot det. Jag står dock fast vid vad jag skrivit.
Det som är min största kritik är handlingsplanen. Man kan inte ha straffåtgärder (och hot!!!) i en LSS-verksamhet. Det är mot lagen.
Jag tror också att personal har gått föreläsningar, men det är fortfarande personalens ansvar att verksamheten fungerar, det ska inte läggas över på brukarna.
Nu hoppas jag verkligen att vi inte sätter igång nånslags pajkastning med försvarstal osv. Det blir bara dumt. Däremot skulle jag önska att ni tar er en funderare på hur brevet är formulerat.
Jag har som sagt bett om hjälp vid olika instanser för att titta på brevet, vilket är viktigt i sammanhanget.
Tidningen Intra skriver en liten kolumn om det fast utan namn på ort eller mig eller deltagare osv, dvs helt anonymt.
Sen spelar det ingen roll enligt mig, ifall det har blivit bättre för de flesta, om inte alla mår helt bra i detta. Min dotter blev väldigt orolig och att en person mår dåligt är tillräckligt för att ta sig en titt på vad man har skrivit.
Jag skulle önska att ni kan se mina mejl och brev som en resurs och hjälp att se vad som blev fel, och inte som ett hot som ni måste försvara er mot.
MVH Marielle Johnsson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s