Liten resumé över gårdagen

Jag är lite irriterad men jag har liksom inte tid att skriva.

I går var jag ute och gick med min nya kamera. Plåtade allt jag såg i princip 😉 Än så länge allt på auto, men mest för att lära mig SE hur den fungerar och hur jag ska se motiv och ljus. Just ljus och att ha bra skärpa känns viktigast just nu. Jag är faktiskt lycklig över min nya kamera. Jag är nästan förälskad. Skönt att få känna den känslan, även om jag vet att den är lite farlig just nu.

Och framåt kvällen slog det ju över… Hypomanin blev värre. Jag kände ju av det redan vid promenaden, men sen blev den liksom ostoppbar. Och inte blev det bättre av att jag glömde min middagsmedicin… Kanske… om det ens har betydelse, det vet jag inte.

Peter hade köpt champagne. Det brukar vi liksom inte servera i detta fattiga hus, men han ville tydligen prova. Så vi firade att Andreas kommit hem och att han fått en tjänst.  Vi åt jättegod fläskfilé som Peter tillagade. Men drycken var inte så populär hos sonen. En klunk och sen räckte det. Där satt vi  med en stor flaska skitdyr champagne! Så vi ringde vår granne och vän som bor en bit bort, och frågade om han ville ha sällskap framför mellodifestivalen. Det ville han, så vi åkte dit.

Joeö … när det gäller champagnen… så smakade jag lite, och sen mer och så mer :-/ Sonen tyckte inte om, men det gjorde jag. I alla fall så var det inte äckligt. Andreas tyckte att jag var dum. ”Antingen är man nykterist eller så är man det inte”.

Ja kära värld, detta blev väl ändå lite fel. Hypoman, champagne och besök hos grannen. Men han vet ju att jag är bipolär och äter mediciner så när jag sa att det kanske inte var så lämplig kombo med champagne, treo (jag hade huvudvärk) och Litium, så skrattade vi gott och jag drack Fanta istället.

Vi hade tänkt åka därifrån innan all röstning eftersom den är rätt jobbig, men vi var så nyfikna på hur det skulle gå så vi stannade hela tiden ut och hade trevligt.

Jag har mycket tankar kring mello detta år. För det första så tycker jag inte politik hör hemma där överhuvudtaget, så allt buande till Rysslands stackars tjejer, tycker jag är bedrövligt. Det är ju inte dom som gått in i Ukraina! När de fick 12 poäng vågade de knappt se glada ut.

Vinnarlåten var okej, till och med riktigt fin. Men var är kärleken och friheten om man buar ut två stackars tjejer som gör sitt bästa!!

Min favorit var ännu mer provocerande 😀 Nämligen Polen. Jag tyckte den var skitbra! Och uppträdandet tyckte jag mest var roligt. Provocerande som sagt. Hejja Polen!

Allra bäst var nog ändå faktiskt Sanna Nielsen. Men hela tävlingen kanske skulle ha blivit skandal om INTE Conchita vunnit.

Nämen nu skrev jag en massa om det där ändå!

I dag är en mulen dag. Mitt sinne är fortfarande hyperaktivt. I morrn ska jag till psykiatrin. Jag är nervös. Jag ska träffa läkaren och min kurator tyckte ju sist att jag borde prata om mediciner med läkaren. Jag vet inte vad jag vill. Har faktiskt ingen aning. Vi får väl se vad hon säger.

Nej ni kära vänner. Nu ska jag avsluta detta med en annan låt som jag tyckte om:

https://www.youtube.com/watch?v=LdJu_u7_cG4

2 tankar om “Liten resumé över gårdagen

  1. Kaotarina R skriver:

    Förutom Sanna höll jag på Nederländerna. Fastnade för dem direkt jag hörde låten. Lycka till hos läkaren i morgon ! Ska tänka på dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s