Bildkavalkad över de senaste veckorna

DSC03778

 

DSC03782

 

DSC03795

 

 

 

 

Nu tror jag bloggen lever sitt eget liv så om bilderna  hamnar konstigt så ja… vete sjutton hur detta blev egentligen.  Men i alla  så springer våren sitt lopp otroligt snabbt, så jag tänkte att jag bjuder på lite kavalkad här. Nu är vi längre än detta. Igår kväll tog jag mig en liten promenad längs sjökanten. Det var alldeles stilla och fiskarna pluppade och gjorde ringar på vattnet. Om min make hade haft tid att fiska just då så hade han kanske varit nöjd. Själv tyckte jag att det räckte att gå där och se det stilla vattnet och dom små ljuden och ett och annat större plask. Några myggor börjar komma, det gillas inte! Men i övrigt är allt så otroligt vackert här.

Idag är jag ledig från jobbet pga en heldag jag gjort förra veckan. Jag försöker så gott jag kan att följa schemat jag gjort för mina olika arbetstider. Innerst inne vet jag att allt vore bättre om jag alltid jobbade samma arbetstider, men varken jag eller jobbet funkar på det viset. Vi får väl se, nån gång i framtiden kanske jag måste ge upp den envisheten.

Jag mår inte bra. Jag är uppstressad och hypoman samtidigt som jag är helt slutkörd. Men våren brukar vara jävlig för mig, jag ska försöka hålla det i minnet tänkte jag. Att det här kanske inte är mer katastrof än förut om åren. Fast som vanligt när jag mår så här så önskar jag mig praktisk hjälp. Ja och lite kramar också förstås.

Jag går omkring i nånslags rörig smetig sörja. Jag vet inte hur jag ska få bukt med nånting alls. Jag är inte nöjd. Jag ska försöka städa nånstans i dag men jag vet inte vart. Och jag vet inte vart jag ska börja. Jag skulle önska att jag hade flera dagar, nästan en vecka eller kanske ännu mer; att få bukt med ALLT, men sen är det ju det där att hålla det så. Det går inte. Kanske två dagar efter en storstädning så är det samma röra igen. Samma dåliga mående igen. Samma oförmåga att ta hand om det.

Nej, allt beror inte på bipolära Marielle. Och vi skulle behöva nån form av hjälp kanske, jag vet inte. Nu försöker jag i alla fall tänka som efter julen: En sak i taget, lev i nuet. Det är inte katastrof så länge ingen blir fysiskt sjuk av det; typ allergisk, förgiftad. Eller allergisk är ju jag redan… av Ballebuskaninens hö eller burspån. Och det är min kanin – alltså måste jag städa buren….

Nej fy vad jag gnäller!!! Jag mår inte bra och det är varken mitt eller någon annans fel. Men allt är inte bara pga min bipolära sjukdom.

Kram på er!

 

 

 

DSC03811

 

DSC03819

2 tankar om “Bildkavalkad över de senaste veckorna

  1. Katarina R skriver:

    Vilka fina kort du har tagit. Kram !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s