Hit och dit och hit och dit….

Jag är visserligen inte nere i depp, snarare tvärtom, men det liv som andra kallar vardag gör mig ibland rätt trött faktiskt. Igår åkte Peter bort och helgen är min och Andreas. Idag skulle han grilla med en kompis, så vi tog en tur in till staden för att han skulle på systemet och sen handlade vi. Åter hemma har jag städat kaninburen och så har jag faktiskt legat ute på gräsmattan på ett täcke och soooooovit. En biverkan av höjningen jag gjorde i julas gör att jag blir så fruktansvärt trött ibland. Idag hängde dessutom åska i luften för den satte igång här lagom till Andreas kompis kom. Men de fixade med grillen under tak och så käkade vi och de drack några öl. Jag höll mig till en alkholfri cider.

I morgon är det valdag. Vi väljer borta i byn intill så oavsett att det är nästgårds så innebär det alla fall bilåkning så här ute på landet. Så det är väl inte så nästgårds då kanske. Men man kan säga att det är ju inte så hemskt många hus emellan.

Herregud så ointressant!!!

Jag har ingen större lust att åka dit, men det blir nog så ändå. Sen ska Andreas övningsköra till samhället så vi kan handla lite och framåt kvällen ska jag köra till Gabriella i staden för att hon har en morsdagspresent åt mig.

Hit och dit och hit och dit och det och det och det och det…

Det kan hända att det är en vanlig helg för en vanlig människa. Och jag har ju inte ens lagat mat varken idag eller igår. I morgon får vi se hur vi löser den biten. Att åka till staden för att hämta morsdagspresent känns lite överflödigt, men nån annan dag passar inte.

Och jag borde ju vara glad över att slippa åka och bada…

Nu ringer mitt larm som säger att kvällsmedecinen ska intagas. Och så ska jag diska. Shit om en halvtimme börjar Selfridge eller kanske nu??

6 tankar om “Hit och dit och hit och dit….

  1. Terese S skriver:

    Åskan är min andra kärlek efter solen.
    Själv känner jag mig rätt så hopplös just nu och längtar tills juli måste. Många härliga befrielse saker som händer då!

    Kramar

  2. Katarina R skriver:

    Vad blev det för fin morsdagspresent mån tro ? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s