Once

Skulle vilja skriva, men tiden räcker inte till. Idag kommer farmor och hennes sambosärbo. Andreas åker i morgon på kvällen.

Igår var jag på kurs igen med bipo-gänget. Helt underbart. Jag bara älskar dom där människorna. Vilken samhörighet! Hoppas så att vi kan hålla kontakten sen.

Kram på er alla och hoppas ni har fint väder, här är underbart, lupinerna blommar i lila och rosa. Det är sommar i all sin prakt. Jag mår ganska bra faktiskt. Hoppas på ett normaltillstånd.

Tyvärr är jag stressad. Skulle vilja njuta mer av tillvaron. Jag följer schemat så gott det går, men eftersom det är svårt i vår vardag (det är nånting heeeeeela tiden) så känner jag stress. Det är som om livet är okej men ändå inte mitt. Jag mår bra men är stressad och då är det ändå inte bra. Jag borde kunna säga ifrån. Stopp. Men det går ju inte. Min vardag ser ut som den gör. Jag måste följa med.

Kram på er! Foto på lupinerna får ni vid annat tillfälle, nu är det dusch som gäller!

 

4 tankar om “Once

 1. Katarina R skriver:

  Å det var länge sen jag hörde den låten. De är så bra, deras röster passar så bra ihop. Lyssnat mycket på dem båda var för sig också. Är svag för Freddie Wadling.Älskar hans röst. Hoppas du kan sakta ned tempot. Vad roligt att du fått nya vänner genom ”bippokursen”. I går var en superfin dag. Kram !

 2. Polär Marielle skriver:

  Ja den är helt fantastisk! Både låten och kursen 😉
  Många kramar!

 3. S skriver:

  Har älskat den låten i alla år. Så trevligt att du har glädje av bipokursen, jag tyckte också att det var roligt när jag gjorde något liknande. Tyvärr styr man ju inte fritt över allt i sin vardag, har man familj o.s.v. så blir det stress på ett eller annat sätt.

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s