Life goes on

Ibland tänker jag: Är jag modig eller är jag dum? Men om jag är tillräckligt dum för att hålla truten så är jag väl ganska modig då 🙂 ?

2011 när jag fick min diagnos hade jag en lång kris. Jag grät mycket. Tyckte att det var fruktansvärt, att jag var en väldigt dålig människa. Krisen var en slags process som var viktig. Idag kan jag krisa över att jag mår dåligt ibland eller att jag gör knäppa saker, men själva namnet på diagnosen är ingen kris längre. De flesta på mitt jobb vet att jag är bipolär. Jag tycker det är bra.

Vilken väg jag har vandrat egentligen!DSC03925

Jag mår ju ganska bra nu. Jag hoppas att det inte handlar om nån hypomani, men i så fall har jag människor omkring mig som vet och förhoppningsvis säger nåt om jag gör nåt galet. Eller galna saker kan man ju få göra bara dom inte innehåller dumma saker varken mot mig eller andra.

Det är klart att jag kan må helt åt skogen och att jag å andra sidan kan göra helt åt skogen dumma saker. Det är ju så min sjukdom ser ut.

Jag tror jag mår bra. Och kanske ska min blogg handla om lite vardagliga händelser ett tag (hoppas jag). Jag hoppas att värsta deppen håller sig borta.

Ja jag vet inte vad jag ska säga om det egentligen.

DSC03920

Idag har Peter och jag varit ute och premiäråkt båten. Eller han åkte ju när vi sjösatte den, men det var premiär för mig.

Nu ska jag faktiskt krypa till kojs… i min säng alltså. I morrn är sista arbetsdagen före semester och före midsommar. I morrn eftermiddag hämtar jag Gabriella i staden. Andreas firar midsommarafton i Lule. Jag har inte pratat med honom idag och igår så måste nog ringa. Han håller ju på att handla möbler….

I morrn bitti ska jag nog åka till gymmet.

Life goes on.

4 tankar om “Life goes on

 1. Katarina R skriver:

  Gott att höra att du mår bra !:-) Jag önskar dig en glad midsommar med nya fina minnen att se tillbaka på. Att du bara får njuta av den vackra miljö du bor i, rena idyllen i mina ögon. Och får ha det bra med familjen förstås. Många kramar med mycket värme.♥♥♥

  • Polär Marielle skriver:

   Visst bor jag i en idyll 🙂
   Önskar dig också en fin midsommar. Kanske tillsammans med din dotter och pojkvän och bebisen i magen 🙂
   Dansa lite små grodor 🙂
   Många kramar!

 2. Terese S skriver:

  Glad midsommar till dig! Nu kan jag berätta om mina äventyr, jag tog mitt körkort och sen åkte vi till sweden rock i Norje broke! Jag var nykter hela festivalen, vågar inte dricka alkohol med min medicin. Gjorde det en gång och fick andnöd.
  Jag håller mig flytande just nu, med andra ord jag orkar inte känna något.
  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s