Jag är ledsen

Idag är det onsdag. Jag skulle vilja fortsätta att påstå att jag mår bra. Jag har verkligen känt mig sån. Bra alltså. Men det händer saker här i huset. Och jag reagerar på ett sätt som kanske inte är okej – jag vet inte. Det är enkelt att skylla på min bipolaritet. Och det kanske är så… Jag kanske har hamnat i ett tillstånd som handlar om min psykiska sjukdom. Eller så är jag bara arg. Arg på ett oförklarligt sätt. Jag försöker sätta ord och ju mer jag gör det desto mer fel blir allt. Jag bryter ihop och i min hjärna händer konstiga saker. Jag tror inte man kan få en psykos för en stund. Men när jag läser om det så förstår jag att jag har haft det förut. Alltså jag har det inte nu, men det har funnits tillfällen. Och då undrar jag; varför har ingen förklarat för mig att det var så? Jag har andra frågor också om psykiatrins ansvar. Men jag ska inte dra det här och nu…

DSC03975

Jag mår inte bra. Men det är bara för idag, eller hur? I morrn åker Peter och jag till en storstad för shopping. Vi ska ha trevligt och äta mat på restaurang. Vi ska hålla sams och om vi har delade meningar så ska det inte bero på min bipolaritet.

Jag är ledsen. Men det går över.

Alla människor blir oense, osams, ledsna ibland. Så varför skulle inte vi kunna bli det?

I juli fyller vi 30 år tillsammans. Uppgångar och fall. Har jag inte rätt att vara stolt? Ska jag gå omkring och vara rädd… min man kanske inte vill fira det. Jag kanske inte är värd det.

Jag vet inte vem jag ska prata med. Här borde jag definitivt inte skriva det. Nu gjorde jag det i alla fall. Förlåt.

DSC03970

Jag har som sagt ingen psykos just nu. Men när jag läser detta, kan jag tänka: varför har ingen berättat detta för mig förut?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Psykos

8 tankar om “Jag är ledsen

 1. Bellan skriver:

  Åhh, vännen, hoppas dagen är bättre!

  En massa kramar i stora lass till dig Marielle ♥
  //Bellan

 2. Tina skriver:

  ja om det fanns svar på allt…styrkekramar kommer här i alla fall ❤

 3. Äppelblom skriver:

  Tack för din kommentar hos mig. Ja, jag är inte den flitigaste med att lämna kommentarer och inte blev det bättre när jag skulle få hjälp med en grej på datorn och min blogglista försvann. Det var tur att du tittade in hos mig, så att jag hittade dig igen.
  Träffas – gärna! Kanske en räkmacka på Biljarden – det är alldeles nyligen som de har börjat med det. Vi måste höras nu när du har semester.
  Må så gott och varm kram från mig!

  • Polär Marielle skriver:

   Räkmacka låter kanongott! Jobbigt när blogglistor försvinner. Det har jag varit med om också, och så ska man sitta där och skapa en ny igen… ur minnet liksom och däääää är inget enkelt. Men nu är jag hittad och det är bra 🙂
   Vi kan maila lite datum Kramelikram!

 4. efflena skriver:

  Gumman 😦 KRAMAR OM ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s