Dagens inlägg

DSC03921Jag hade ju tänkt skriva här tidigare, typ i går eller nåt. Men det funkade inte. Idag har dagen varit späckad och jag är trött. Peter åkte till västkusten igår och Andreas kom ju hit i lördags. Idag har jag först varit och tagit prover, sen ätit frukost med min mor i staden, därefter åkt till jobbet och fyllt i semesteransökan på rätt sätt (hade glömt det förut) och om man gör fel så får man ju inte semestertillägget eller va fan det heter förrän efter nån gång. Alltså jag vet inte, och jag vet inte om det var så superviktigt heller, men jag fick lite tid att träffa goa arbetskamrater och käka lunch med dom m.m. Skulle även göra nån automatsvar på mailet där det står att jag är på semester osv. Det var lite krångligt men jag fick till det till slut. Sen åkte jag till staden Gabriella bor i och handlade (för 713 spänn!!! – Det är mycket pengar för en fattiglapp som mig!). Tankade och hämtade min dotter som hade sååååååå himla mycket grejer som skulle med hit. Andreas hade alla fall fått uppdraget att fixa makaroner och falukorv och det gick bra, så vi kom hem till dukat bord. Eftersom Peter oftast lagar mat så är jag ju van vid det men, det är lite extra på nåt sätt när det är ens barn som lagat maten. Sen har det tagit sån tid att packa upp alla hennes grejer. Hon är bra på att packa ner, men sämre på att packa upp så det får oftast bli jag. Jag gnäller inte för jag är så nöjd med att hon har sån koll.

Oj då! Det var ett långt stycke utan mellanhopp (vad sjutton heter det?).

Snart ska jag hjälpa henne upp till duschen.

Jag vet inte egentligen hur jag känner inför denna vecka då Peter är borta och G är här. Det funkar ju. Det har ju alltidDSC03980 funkat, och hon och jag har ju gjort så mycket tillsammans. Resor, läkarbesök, utflykter, operationer… you name it. Jag klarar ju av henne. Jag vet inte, men jag är trött, även om hon förgyller tillvaron med sitt skratt och påhitt. Just nu kollar hon på nån skrattserie som hon älskar. Ibland undrar jag om hon skrattar för att dom på TVn skrattar eller om hon tycker att det som händer ääär kul liksom. Ja så där är vi väl lite till mans kanske. Skratt smittar…

Nu har jag lite disk att ta hand om också. Och inatt ska jag sova på soffan 🙂

Kram!

6 tankar om “Dagens inlägg

 1. efflena skriver:

  Finns det vissa regler för hur man fyller i en semesteransökan? Hallelulja eller nåt. Tänk så mycket krångel och byråkrati det finns här i världen. Det skulle ju bli så bra med alla datorer eftersom vi inte skule behöva så mycket papper då…ehh eller N O T!
  Tycker det ar blivit ännu värre med dokumenteringshysterin.
  Hoppas du sover gott på soffan och att ni får ha det mysigt oavsett skrattanledningar och uppackade saker.
  KRAM pårej!

  • Polär Marielle skriver:

   Ja hej och hå vad jag hatar en del saker i datasystem! Jo då visst finns det vissa sätt man ska ansöka om det där med semester. På en sida ska man gå in och sätta massa kryss i rätt datum liksom och sen ska man ansöka i en annan grej liksom, och det tar tjugotusen år för mig innan jag lyckats klicka mig fram och fatta vad sjutton det står egentligen och hur jag ska fylla i …. bläääääääöööööö! Sen är jag ju funtad på det sättet att jag memorerar inte hur man gjorde så nästa gång är lika krångligt igen och så är jag inte smart nog att skriva upp heller och förresten så vet jag inte hur jag ska skriva för att jag ska fatta vad jag skrivit… 😀 😀 😀 Haha, sån är jag!
   Tänk när man kunde fylla i ett papper och lämna till sin chef! Det var tider det!
   Tack gulledej! Nu ska vi bära ut kanin med bur i vardagsrummet och sen är det sovtajm.
   Kramar i mängder!

 2. Lisbeth skriver:

  Har läst och läst och läst……..Det var ett tag sedan jag orkade kika in i en blogg. Eller lurar jag mig själv genom att säga så för i ärligheten namn är jag rätt rastlös nu. Att läsa mer än några rader får mig att flippa helt.
  Sänder kramar till dig och hoppas att veckan som kommer ska få bli så bra som den bara kan vara
  Lisbeth

  • Polär Marielle skriver:

   Känner igen rastlöshet. Sån är ju jag också ibland. Skönt att se ditt namn här igen i alla fall. Att du inte har glömt lilla mig 😉
   Sänder en massa kramar tillbaka ❤

 3. Katarina Ro skriver:

  Vilken sju tusan till mamma du är.♥ Gabriella och Andreas kan skatta sig lyckliga. Du fantastiska kvinna ! Hoppas ni har det bra. Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s