Ont i arslet!

DSC04014Gabriella är hemma hos sig. Jag har inte hört av henne på hela dagen så förhoppningsvis är hon och badar med nån personal. Vädret är otroligt fint och varmt. Jag tycker inte den här dagen blev så vettig ändå för mig. Jag skulle städa men hade glömt att köpa bröd till mig så åkte till samhället och köpte det plus lite annat. Lagom jag kom hem var det lunch och sen har jag städat kaninbur m.m. Vanliga städningen har inte hunnits med och det gör mig grinig för det hade jag verkligen velat. Andreas har klippt gräset i alla fall. Och lagat mat 🙂 Bandspaghetti och skinksås. Det blev gott. Nu har jag käkat jordgubbar till efterrätt. Jag köpte de för tre dagar sen tror jag och nu gick de verkligen på sista versen. Andreas ville inte ha.

Historien kring barnas kusinbarn går vidare. Något besök hos min syster idag hade de inte och det var ju tur då jag bestämt igår att vi inte skulle dit. Tänk om G hade avbokat allt med sin personal idag i väntan på att något besök skulle bli av?? Och så hade inget blivit av! Då hade hon avbokat i onödan. De kommer däremot besöka min syster i morrn kväll. Men då orkar inte G. Kvällstid har hon så mycket att ordna med så det funkar inte. Vi går istället på vernissaget och så lämnar vi tanken på att träffa dom. Jag och Andreas skulle ju kunna åka till min syster i morrn kväll, men nej jag vill helt enkelt inte. Kan låta surt och egotrippat men kanske snarare det nya livet kan börja då jag säger ifrån utifrån min egen ork. Nu blir ju tyvärr Andreas påverkad av mitt beslut eftersom han inte kan väljaDSC04019 själv när vi bor som vi gör och han fortfarande inte har körkort. Men han verkar ta det jag säger med ro. Så jag tror väl på det då, annars skulle han väl säga ifrån tycker jag.

Just nu sitter jag på yttertrappan på framsidan och har visserligen två kuddar under ändan, men jätteont ändå. Så ska nog ta och röra på mig lite. Städa lite mera? Peter kommer hem i morrn kväll.

Kram!

6 tankar om “Ont i arslet!

 1. efflena skriver:

  Ibland blir det inte som man tänkt sig, ibland blir det ingenting alls. Själv har jag varit superduktig en period att hålla efter disk och tvätt. Städningen kunde jag släppa ett tag eftersom dammsugaren var trasig och då blev det inte så mycket måsten. Nu är dammsugare inköpt och då ligger både tvättberg och diskberg igen. Gud vad jag önskar att jag hade råd att anlita städhjälp, på riktigt frö det stressar så innivassen.
  Det var väl en himmelens tur att ni inte avbokade badet för G, sånt brukar inte gillas när det blir inget av det som är bestämt.
  Kram på dig och hoppas att du slipper ha ont i arslet framöver. Lider av det jag också…eller i svanskotan sitter det.

  • Polär Marielle skriver:

   Svanskotan här med! Jag halkade för många år sen och sen dess är den sned 😦 Nej det var tur att hon fick åka och bada, en favvo-personal (kille) som var med. Han hade glömt badbyxorna hemma så han badade i kalsongerna 😀 Verkligen jätteroligt!
   Ja det där med städhjälp… eller boendestöd… fast jag är alldeles för stolt för att ha det :-/
   Kramar i mängder!

 2. efflena skriver:

  Ja, åsså ska jag skriva när jag ändå kommer ihåg det…du har så himla härliga bilder i bloggen. Är så avundsjuk på dig som bor som du gör… Det är O R Ä T T V I S T ! !
  (har en blogg till om du klickar på länken)

  • Polär Marielle skriver:

   Jaha, en ny blogg som jag inte sett! Nu är den bland mina favoriter – ordning på torpet!
   Foton tar nog du bättre, jag har inte kommit så långt i kursen än 😉
   Men tack 🙂

 3. Katarina Ro skriver:

  Ha så trevligt på vernissaget ! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s