En lugnare dag men fortfarande racernätter

DSC04042Igår var en betydligt lugnare dag. På kvällen åkte jag till Gabriella. Jag var bara där en kort stund. Köpte även thaimat som jag la  upp en liten portion på en tallrik hos henne innan jag åkte. Senare ringde hon och pratade om att kycklingen var ganska god men såserna tyckte hon inte om. Jag grunnade över vad hon  menade för det var friterade räkor hon fått. Men om  man tittar noga på dom så ser dom faktiskt ut som kycklinglår. Hm… jag får väl ta ett litet snack med henne och tala om att det är räkor. Säkert jättekonstigt.

Sen handlade jag lite smått och gott att plocka i mig här hemma om dagarna. Lite korv och potatissallad m.m. Tyvärr var det slut på korvbröd, men det får väl gå utan. Jag är inte så stor i maten när jag är själv så här.

Jag åkte även hem till mamma och delade med mig av thaimaten. Det är mycket man får så det var ju bra. Sen slängde skräp och så hem.  Jag har haft ett litet bekymmer med  att Spökkatten inte varit hemma på ett och ett halvt dygn. Jag har ropat och ropat. Men det finns ett ställe hon brukar gå till och när hon är  där så är det svårt att få henne därifrån. Så jag gick i närheten och ropade. Sen gick jag hem och mycket riktigt så kom hon. Att man aldrig lär sig. Jag borde ha gått dit i ett tidigare skede.

Mina nätter är faktiskt inte roliga. Jag får sån otrolig överenergi. Det är faktiskt jobbigt. Jag känner igen signalerna. Och jag vet kanske vad jag borde, men det går inte. Eller det är i alla fall så himla svårt.DSC04070

Jag skrev ett litet dagboksinlägg i förrgår natt. Jag skulle kunna skriva in det här i bloggen. Men det får bli i nästa inlägg i så fall. Jag har inte koncentration att sitta här längre. Ska försöka lägga in lite bilder i alla fall. Många kramar till er alla ❤

4 tankar om “En lugnare dag men fortfarande racernätter

 1. My skriver:

  Ville bara slänga in ett hej. Kramar!

 2. talfrida skriver:

  Det låter jobbigt det där med överskottsenergin, men kan inte vädret göra sitt till där också? Jag är helt slut på dagarna nu när det är så varmt och piggnar till framåt 9-10 på kvällen eftersom det inte är förrän då man kan börja andas och röra på sig utan att dö?
  Hoppas att du kan sova lite inatt och skönt att du hittade spökkatten ❤
  KRAMAR OM!

  • Polär Marielle skriver:

   Jag tycker ju om värmen och solen. Gillar att gå barfota och så har vi ju sjön alldeles intill. Däremot tror jag ändå att vädret gör sitt nämligen så just det här att inte ha så mycket kläder och lite hippiekänsla (!!). Öööh?
   Hm här sitter jag alla fall och är superpigg och klockan är halvtre. Fan, nu ska jag ta makten av mitt liv och gå och lägga mig :-/
   Kramar till dig! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s