Trött

Jag skulle ju skriva ur min dagbok… Det får nog bli i morron. Jag gråter. Racerhjärnan har tagit en liten paus. Jag hatar när jag mår så här. Jag skulle vilja kasta alla saker omkring mig.

Ja du som inte vet hur det är att vara bipolär. Du har ingen aning. Fan! Jag har sovit en slurk på gräsmattan, borstat fasaden, pyntat… Gjorde korv och potatissallad förut men det var så äckligt – blä! Jag har nackspärr så jag har inte vågat bada.

Nu är klockan 23 och jag ska välja mellan att städa kylskåpet eller att tvätta fönster.

Jag är trött. Hela hjärnan är trött. Jag måste få sova. Och jag vill gråta. Jag är så trött. Jag vill inte att hjärnan ska gå i 180. Jag vill vara en normal jävla människa.

Jag är trött.

4 tankar om “Trött

 1. talfrida skriver:

  Hjärtat ❤ 😥 Skickar ett dussin kramar ❤

 2. S skriver:

  Det är hemskt när hjärnan inte vill dämpa sig en stund. Och dessutom lätt hänt att man börjar med en sak och hoppar till nästa och till slut är det en enda röra att fixa, åtminstone kan det vara så för mig. Jag hoppas du får vila lite snart! ❤

  • Polär Marielle skriver:

   Ja verkligen svårt att få nån röd tråd i vad jag gör liksom. I helgen nu kommer Peter hem från sin fjällvandring, och jag har ju gjort massor hela tiden, till och med på nätterna… men nästan ingenting är färdigt. Så vad ska jag säga att jag har gjort…
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s