Badande dagar och värkande nätter

DSC04117Jag tror att jag håller på att landa. Hoppas bara att det inte blir någon störtlandning så jag brakar igenom nånstans. Jag har så fruktansvärt ont i min nacke så jag inte sover på nätterna. Känner mig alldeles gråtfärdig på dagarna. Främst förmiddag och kväll. Mitt på dagen brukar det ge sig. Jag tror att det har med fläkten i bilen att göra. Förra veckan åkte jag inte lika mycket bil och då var det inte så farligt som nu. Nu har jag åkt bil flera dagar i rad.

Gabriella är ju hemma hos sig och vi hade bestämt oss för att göra lite utflykter. Nu blev det ju så varmt så hon ville inte det utan frågade om vi inte kunde ta badutflykter istället. Vi har åkt till det badställe där hon brukar bada med gruppboendet. Ett helt perfekt ställe för henne. Man går en liten bit i midjehöjd och sen är det bara att simma.

Det är ju nämligen så att eftersom hon har svårt för att gå men är som fisken i vattnet, simmar och dyker och ja helt otrolig, så är ju långgrunt rena pinan för henne. Så snabbt djupt som möjligt är det som gäller. Sandstrand är heller inte viktigt eftersom hon alltid har sandaler i vattnet pga sin smärta i fötterna.

I måndags följde Peter med och badade. De hade jättekul och skojade för fullt. Jag var ju också med i skojandet förstås. Det är så härligt när hon är glad. I går hade vi med oss mormor (min mamma) men hon badar inte. Hon hittade dock en bekant som hon stod och pratade med. Både jag och mormor hade med oss fika så vi stannade en stund efteråt. Klockan blev jättemycket och det hade vi inte tänkt.

Natten som varit har jag, trots värktabletter och massage av Peter, sovit dåligt pga nackvärk. Min morgonsnuva är tröttande och det känns som om den psykiska kraschen är på intågande. DSC04265

Jag är arg på mig själv. Jag borde kanske ha kunnat stoppa hela hypomanin och därmed inte fått nån jävla krasch. Eller så är alltihopa bara påhittat fjant. Jag är säkert inte ens bipolär utan nån bekräftelsesökare… Jag är töntig som inte orkar med det liv som andra orkar.

Förbannade skit, jag sitter här och är helt utpumpad och ledsen. Hjärnan är en gröt och jag vill inte följa med Gabriella och bada idag igen. Eller jo jag vill vara där i vattnet för det tror jag är bra och jag vill skratta och busa med henne. Men tiden på nåt sätt, att åka dit, att hjälpa henne. Jag blir så trött.

Och mitt i allt kan jag slänga en sån där tanke som jag försöker låta bli…. Tänk om hon kunnat gå som andra…. Men  jag stänger tanken ute. Och jag tittar aldrig på foton långt tillbaka.

Kram på er därute

2 tankar om “Badande dagar och värkande nätter

 1. talfrida skriver:

  Fina underbara Marielle ❤
  Så ledsen jag blir att du känner som du gör. Ja, det är lätt att tänka att man bara är en lat person som inte vill/orkar eftersom "alla andra" kan och gör, speciellt de där svarta dagarna och jag känner igen de där tankarna om ens barn…tänk om inte om hade varit!
  Det måste vara tokjobbigt att ha så där ont i nacken hela tiden och ja, jag tror absolut att det beror på fläkten/AC:n i bilen för jag som har lite känslig nacke från en bilolycka som ung tål inte drag, så jag får nackspärr extremt lätt så jag är superförsiktig med ac:n i bilen.
  Hoppas hoppas hoppas att du får slippa ha så ont, och att du slipper deppa ihop. Tycker så mycket om dig ❤
  STÖRSTA MÖJLIGA KRAMEN ❤

  • Polär Marielle skriver:

   Vad du är gullig ❤ Två nätter har jag fått sova nu. Jag har stoppat i mig både värktabletter och lugnande så det hjälper väl antar jag.
   Många kramar och tack för dina fina ord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s