Lite positiva klubben!

DSC04274Nejmen nu är vi ju där igen…. flera dagar som jag inte skrivit. Jag har jobbat mestadels eftermiddagar och då är jag så slut när jag kommer hem eller rättare sagt så finns inte riktigt tiden, men igår var Peter och jag ute och åkte lite båt och i förrgår var jag hos Gabriella och vi åkte och köpte glass ute i våran vackra skärgård. Det gick väldigt bra faktiskt. Vi tog inte med rullstolen utan bara rullatorn och det funkade faktiskt jättebra. I princip inget krångel alls.

Idag har jag varit på psykiatrin och blivit intervjuad eller vad man ska kalla det. Jag är med i ett kvalitetsregister och då får man svara på en massa frågor. Det sätts sedan in i nåt register som används på nåt vis…. forskning kanske. Det var via det som jag kom med i kursen jag gick i våras ihop med Peter, om bipolär sjukdom.

När man svarar på dessa frågor som en sjuksköterska ställer så mäts även blodtryck. Man ska även svara på vikt och längd. Min vikt har jag inte haft koll på sen två år ungefär. Det har känts som om jag inte vill kolla förrän jag vet att det går åt rätt håll, jag har liksom gått på känslan av att må bra på nåt sätt. MEN nu vägde vi. OCH jag har gått ner rejält mycket mer än jag nånsin kunde tro. Jag var nästan bergis på att jag gått upp istället. Men nu är jag så glad så jag skulle vilja dansa runt! Och så har det gett mig en kick att nu jäklar ska jag sätta igång och träna och sköta maten bättre!

Hon ställde även frågan om jag dricker. Och jag svarade att jag varit nykter sen fyra år. När jag sa det …. började jag känna efter…. och det kändes stort. Fyra år! Det är fan inte dåligt!

Ja det blev lite rapport bara. Jag måste erkänna att mina tankar nästan maniskt kretsar runt skogsbranden som pågår I Västmanland. Jag följer rapporterna hela tiden… Jag hoppas verkligen att dom får bukt med det snart. Har även hört att det brinner på fler ställen i Sverige.

Kram på er därute i kvällssolen! gul sol mot svart bakgrund

Nåt negativt är alla fall att jag inte kan lägga in låtar i bloggen längre. 😦

Kram!

 

 

8 tankar om “Lite positiva klubben!

 1. talfrida skriver:

  Vad skönt att det gick så bra med bara rollatorn, antar att den är ganska mycket enklare att ta med sig?
  Skärgårdsmiljö är vackert och det är nåt med vatten som får en lugn och oftast på bra humör eller åtminstone vilsamt för själen.
  Vad härligt att du gått ner om det nu är vad du vill och behöver, speciellt om du var orolig att det var tvärsom. Grattis!
  Jag skulle verkligen behöva ta tag i den biten själv, men har så svårt att komma mig för :/
  Varför kan du inte länka ut musik? Är det tillfälligt eller har de gjort om något i wordpress som gör att inte inte fungerar?
  Stor kram och hoppas att du inte har nackont längre ❤

 2. Maria E skriver:

  Stora kramen till dig ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s