Några nya gäster!

Lite nervöst är nu detta…. :-/ men jag har invigt några nya läsare i mitt bloggliv 🙂

Jag kan berätta lite så ni är med på tåget, men ni får annars gärna ställa frågor. Det gäller ju alla läsare förstås.

Mitt bloggande började runt 2009 eller 10 tror jag. Då hade jag en helt vanlig sån där blogg där man lägger ut foton på barnen och skryter över allt man gör om dagarna. Typ är ute och åker skidor på sjön på vintern eller lagar nån god maträtt… ja ni vet. Men till slut kändes det fel. Jag kände mig låst och nervös. Hade ju ingen aning om vem som läste vad. Och tyvärr i min sjukdom så ligger att jag kan bli väldigt paranoid. Ärligt alltså, inget slängigt påhitt, utan jag blir verkligen det. Så det blev jag. Dessutom tyckte jag att det blev olustigt speciellt för min sons skull (Andreas heter han här i denna blogg). Jag började tänka att oj tänk om hans kompisar hittar bloggen och börjar reta honom, eller kompisarnas föräldrar… Så till slut la jag ner det.

Men skrivbehov har jag alltid haft och på nåt sätt hade jag ändå fastnat i bloggarnas värld. Som att skriva en självbiografi fast med ständiga inputs från andra. Det gillade jag. Och gillar. Jag vill gärna ha kommentarer!

Jag startade en blogg där jag döpte om oss. Den handlade mest om Gabriellas autism och så småningom även om Andreas utredning. Men jag tröttnade på dom där namnen och dessutom hade jag onödigt nog bjudit in en del släktingar att läsa den. Med paranojja som följd och även lite osämja med min svägerska. Samt en annan äldre släkting som ställde så mycket frågor så jag till slut kände mig tokig!

Jag hade då lärt känna en tjej som jag halvt jobbat med fast ganska långt ifrån varandra. Hon hade också en blogg och det var jättekul att följa henne och att hon följde mig. Jag startade en blogg på samma ställe som hon, men när sidan skulle vara sån att man betalade för den tog det slut även där.

Jaja, resan har varit lång och nu är jag här!

Min familj består av mig och min man (Peter), våra vuxna barn Gabriella 25 år med autism och en neurologisk sjukdom samt Andreas 21 år med en del svårigheter men utan diagnos. Andreas har flyttat till Luleå, det ligger långt från oss 😦 Men jag är glad och stolt för hans skull. Han har fått en tjänst inom militären och det har han drömt om sen han var liten. Först gick han en utbildning på nio månader och nu har han alltså jobb!! Han bor i lägenhet tillsammans med två andra killar, men ska troligen flytta till en annan lägenhet med en kille som han är mer kompis med.

Peter är lärare och Gabriella har daglig verksamhet. Det finns ganska mycket att berätta om det, men det tar vi en annan dag…

Ja förutom dessa så har vi tre individer till i detta hus… (eller på vintern har vi många för då bor det möss på vinden 😉 ). Men vi har två katter och en kanin. I nämnd ordning heter dom Spökkatten, Solkatten och Ballebus. Eller ja eftersom detta är en fingerad blogg så heter dom egentligen nåt annat. Vi älskar våra djur väldigt mycket.

Det finns förstås mycket mycket mer att berätta. Som till exempel att vi bor i ett rött hus med vita knutar alldeles bredvid en vacker sjö. Helt amazing om jag får säga det själv…….

Fotona som jag sätter in i bloggen innehåller aldrig oss människor. Ibland är djuren med på bild och mycket natur kommer det. Nån fånig maträtt nån gång då och då, men det är rätt sällsynt….

Som sagt, fråga det ni undrar! Välkomna!

4 tankar om “Några nya gäster!

  1. S skriver:

    Jag är ju inte helt ny 🙂 men kan säga att jag förstår om du inte lägger ut foton av familjen, o.s.v. Det gör inte jag heller, eller använder riktiga namn. Ska man skriva om känsligare saker så tycker jag det är schysstare så, så att inte diffusa släktingar googlar fram bloggen av misstag. Och jag är sällan ens paranoid 😉 jag bara tycker det är sunt förnuft. Däremot får min man läsa bloggen, och det har bara varit positivt.

    Lycka till med fortsatt bloggande!

  2. isabella skriver:

    Jag är relativt ny på din blogg. Känner mig nästan som hemma. Det är så skönt att läsa en blogg utan en massa bilder på dagens outfit, alla måltider och andra ytligheter.

    Det är också viktig för mig att läsa en blogg som jag kan relatera till, rörande min bipolär sjukdom. Jag är definitivt en stammis på din blogg. Lycka till med allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s