Lite alltmöjligt.

Hm…. efter välkomnandet borde jag alltså skriva ett inlägg nu då….. Hm….. Jaaa…… Jo…. Eh…..

Nä vad är det för tönterier….

DSC04565Jag har inte hört nåt från Gabriella. Ingen aning om hur det gått. Jag skrev ju ett mail till chefen för boendena i staden. Ingen aning om vad jag skrev egentligen och har ingen lust att kolla igenom spalten på mailet där det står skickat… :-/ Vill inte veta vad det stod för dumheter… Jag har ju en egenhet att skicka lite ogenomtänkta mail till höger och vänster… när jag är lite för överengagerad.

Idag har jag jobbat heldag. Ska vara ledig på fredag och åka till Stockholm på konferans. Jag sitter ju i en styrelse för en förening som har med psykisk ohälsa att göra. Jag har varit lite nervig och nästan ångrat att jag anmälde mig, men idag ringde jag för att höra lite om resan och tjejen som svarade var jättetrevlig. När vi hade pratat färdigt kändes allt mycket bättre, så nu känner jag att…. go for it!

MEN till allt jävelskap så är jag fruktansvärt dålig i magen. Ska väl kanske inte beskriva hur det ter sig…. :-/ men jag hoppas innerligt att det går över. Förutom det har jag röda veckan och på senare år brukar det innebära några dagars slakthus… Hoppsan det kanske inte heller skulle beskrivas.

Jaja, man kan ju inte ha tur jämt… men man borde ha det ibland tycker jag. Det går nog bra i alla fall 🙂 Går omkring här med mina nya skor och funderar över om man kan ha dom, men jag tror att dom är för varma så dom får nog DSC04568vänta till kallare dagar….

Jag har även skrapat ihop kontakt med mina gamla arbetskamrater för en träff med dom. Vi brukar ha det ibland, det är verkligen jättekul att vi fortfarande håller sån bra kontakt. Nu kanske det dröjer eftersom en skulle åka bort, men kul att alla är så glada och ”på”.

Det blev ett väldigt skutteruttit och glatt inlägg detta. Undrar när kraschen kommer…. Min läkare sa i tisdags när jag var där att jag ska använda mig av den kunskap jag har via jobbet. Det är ju det som är omöjligt. Jag kan göra tvärtom; dvs använda mig av erfarenhet och kunskap i mitt bipolära liv och de erfarenheter jag fått via Gabriella… det kan jag använda i mitt jobb. Men tyvärr är det inte lika enkelt att göra tvärtom.

Jag tänker att jag kanske ändå borde ha en samtalskontakt… men samtidigt tänker jag trotsigt att NEPP, jag ska klara mig själv. I ärlighetens namn orkar jag inte engagera mig i att sitta hos någon på det viset. Jag tycker om hon som jag haft förut, men eftersom vi inte pratade om det som jag ansåg att jag behövde prata om, så blev det till slut nästan meingslöst… åtminstone jobbigt. Jag skrev lite berömda mail, men det hjälpte inte riktigt. Snarare tvärtom.

Jag skulle ändå kunna tänka mig att ha henne igen eftersom hon känner mig så mycket. Eller så vore det bra med nån annan. En möjlighet att få börja om på nåt sätt. Men men, nu ska jag klara mig själv ett tag. Så är det.

DSC04573Och nu kära vänner är det bäst att ta tag i nåt annat här. Peter är på seglarkurs i staden och kommer hem snart, så det kan ju vara trevligt att jag har gjort nånting annat än suttit vid datorn.

Kram till er alla!

4 tankar om “Lite alltmöjligt.

  1. Maria E skriver:

    Stor kram till dig vännen ❤

  2. Sabina skriver:

    Jag skriver ockå en massa impulsiva saker som jag ångrar efteråt och inte vågar titta på i efterhand… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s