Min fruktansvärt dåliga mage

DSC_3308Jag har en kisse som ligger på golvet och surar. Jag skällde nämligen på honom nyss. Jag har aldrig varit med om nån katt som ger sig i påsar t.ex. med bröd. Han är ju inte hungrig egentligen. Men nu hade han rivit upp en påse med bröd så det låg plastbitar från påsen lite här och där. Jag kastade till honom en leksak som han tycker mycket om, men se det dög inte! Jaja han kan väl få tjura ett tag då.

Jag är inte alls bra i magen. I går på jobbet fick jag så fruktansvärt ont. En av mina arbetskamrater frågade om hon skulle skjutsa mig till akuten. Jag tyckte inte det. De gånger man har suttit på akuten för min egen eller nåt barns skull har man ju fått sitta hur länge som helst.

Idag klädde jag mig och sminkade mig och satte mig i bilen. Efter ett rejält sprackel i toan först. När jag kom in till närmsta samhället grät jag. Tårarna bara rann. Och så himla ledsen var jag inte. Men helt matt och svettig.

DSC04590Så jag körde in på en parkering och ringde vårdcentralen. Telefonkö förstås. Men sen kom jag fram till en sköterska som lyssnade och ordnade en tid klockan 14. Problemet är kanske inte så enkelt för eftersom jag har två läkare med olika medicinska ansvar över mina mediciner så kan de bara kolla det som gäller för just den medicinen. Så den stora frågan ifall de ger nån form av biverkan mellan varandra på nåt sätt, så är det ju inte det enklaste i världen att ta reda på. Det borde ju det, men men, ja ja… Vi får väl se vad det kan ge. Jag mår inget bra i alla fall, så är det.DSC04582

Ikväll ska gruppen som gick bippoutbildningen ihop träffas hemma hos en av oss. Jag har inte haft en tanke på om man borde köpa med sig nåt

Sköterskan på vårdcentralen tyckte i alla fall bestämt att jag skulle vända och åka hem och vila. Inte åka till jobbet. Så jag åkte hem. Fast först åkte jag till en affär och manihandlade fikabröd och annat. Nu vet jag inte vad jag ska göra med allt det där. Nåt kanske passar att ta med sig ikväll men det mesta hör liksom inte ihop med en sån träff…. Har mailat så får vi se vad hon svarar.

Nej nu ska jag sätta mig på altan med en filt omkring mig och sova lite. Det är underbart vackert väder.

DSC04584

2 tankar om “Min fruktansvärt dåliga mage

  1. Katta skriver:

    Vad fin din katt är.♥ Jag hoppas verkligen du blir bra i magen snart så dåligt som du har mått. Många kryapådig kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s