I väntan sitter jag på trappan….

Jag sitter i solen på framsidetrappan. Det är så vackert när man ser mot sjön. Björken vid vattnet börjar få gula blad.Och jag älskar värmen. Så skönt mot min trötta hud. Idag har jag varit i staden och tagit prover. Sköterskan jag pratade med i går nämnde något om att alla prover var nödvändiga och en biverkan av litium kan vara att man får fel på njurarna. Jag har inte hört eller läst någonstans att ett tecken på det kan vara diarré, men det står med som biverkan på litiumet. Jag tycker det känns bra att dom kollar allt. I mina tankar avfärdar jag inget. Människor omkring mig har teorier om vad de tror att det kan vara. Det känns lite jobbigt. Jag vill inte lyssna på teorier även om jag förstår att det är nåt konstigt sätt att trösta. Eller nåt. I alla fall så vill jag inte tro något alls, jag vill veta. Och om det inte är nåt fel alls utan att det går över av sig själv så är ju det det bästa förstås. Inte heller en tanke att avfärda.

DSC04589

Som sagt prover i staden och sen var jag hos mamma. Hon bjöd på frukost, det kändes så bra att äta! När man tar litiumprov så ska man fasta sen kvälllen dessförinnan. Jag är kanske van nu, eller så vänjer man sig aldrig.Hungrig som fan är man i alla fall. Frukost… som kom ut genom bakvägen. Troligen inte allt för det var inte så mycket faktiskt.

Nu sitter jag  här  på trappan och undrar lite över min son. Han sa till Peter att han kanske skulle komma hem denna helg. Ja det var ungefär en vecka sen han sa det och sen har det inte gått att nå honom. Så vi har ingen aning om ifall han kommer. Troligen inte. Men jobbigt att han inte svarar i telefonen och inte på facebook heller.

Gabriella kommer i alla fall. ”Farmor” och särbo-sambo kanske kommer också. Det blir lite jobbigt tycker jag, med så mycket folk när jag inte är bra i magen.

DSC_3290

Nu ska jag ta och se om det finns nån vettig dryck i kylen som kan ge lite näring. Jag vet inte om det är så positivt med tanke på den eventuella anledningen: men jag har gått ner i vikt 🙂 5kg neråt sen jag vägde mig i mitten av augusti tror jag. Jo jag tycker att det är väldigt positivt faktiskt. Hoppas kunna fortsätta så här även utan magproblem.

Kram på er alla människor i cyberspace!

8 tankar om “I väntan sitter jag på trappan….

 1. talfrida skriver:

  Usch, det låter jobbigt det där med magen. Hoppas de kommer på vad som felar dig, för som du säger så vill man veta, inte oroas av tusen olika spekulationer. Men så nervöst att inte er son svarar, lätt att bli orolig. Att vara mamma går ju inte över bara för att de är vuxna.
  Krya på dig min vän!
  Stor kram ❤

 2. Maria E skriver:

  Usch inte kul med magproblem … krya på dig vännen. snart dags för en träff igen tycker jag …. ha en skön helg och massor med kramar till dig ❤

 3. Polär Marielle skriver:

  Tack världens goaste! Ja vi får se till att träffs snart. Kram!

 4. S skriver:

  Magproblem är verkligen lite extra jobbigt! Opraktiskt också så fort man ska hemifrån. Jag hoppas det ger med sig snart. Men det är bra att du går och tar alla prover som du ska.

  Jag hoppas helgen går bra, krya på dig också!

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s