Bakslag

DSC03076Ja det var ju ett roligt ord i sammanhanget 😀 Jag har dock inte fått nåt slag på baken, men jag är sämre igen. Jag blir så arg. Jag mådde ju riktigt bra i helgen. Och även i morse. Trött förstås, men ändå. Så jag åkte till jobbet, pratade lite med arbetskamraterna och sa att jag inte alls var helt bra, för det var jag ju inte. Sen körde det igång igen. Toalettbesöken blev ett antal och så tycker jag att det luktar ur munnen ungefär som vid magkatarr, men det har ju hittills inte alls känts som det.

Det känns bra att ha varit på jobbet i alla fall. Jag jobbade lite mer än min halvdag för att komma ikapp lite. Fast allt hinner man ju inte. I morgon ska jag till tandläkaren. Det känns inte så kul faktiskt. Fast jag känner henne väl, min tandläkare. Vi var nämligen lekkamrater när vi var små. Min mamma har fortsatt att ha kontakt med hennes föräldrar så det känns som om vi känner varann.

En hel del mail hade jag fått från mina gamla arbetskamrater som jag brukar fösa ihop till att gå ut och äta med ibland. Nu har de fått min privata mail och vet att det är säkrast att skriva dit nu när jag mår som skit :-O !!

Detta var ett litet livstecken från mig! Kanske skriver mer i kväll, men just nu orkar jag tyvärr inte. Att inte få i sig käk på en hel dag gör att man blir ganska trött, så jag kanske kryper ner under kedjetäcket ett tag. Kram på er ❤

DSC03093

2 tankar om “Bakslag

  1. talfrida skriver:

    Det var inte roligt att du är sämre igen, gumman 😦
    Vilket skit!!
    Krya på dig ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s