Andreas har åkt…. Igen.

DSC01543Morgon. Solen skiner. Andreas åkte igår. Jag tycker att jag borde vänja mig nån gång, men jag saknar honom som mest nästan innan han har åkt. Den där sista kramen på stationen. Det är väl den enda kramen man får nu för tiden av honom förstås, men ändå. Nu är han framme däruppe i norr. Har antagligen tagit sig till lägenheten. Jag vill åka dit. Se allt som han pratar om. Men varje gång jag planerar så kommer nåt annat i vägen. Nu tycker han att vi ska komma efter jul. Jag känner inuti att det inte kommer att bli då heller. Gabriella kommer ju till oss i jul. Jag vill åka nu i höst. Peter säger att jag inte ska åka själv. Det blir dyrt och det är väl förstås roligare att åka båda två. Jag vet inte om det sistnämnda spelar så stor roll. Jag har väl åkt själv till ställen förr. Det jag skulle tycka som svårt är att byta tåg i Stockholm. Till Luleå tänker jag i alla fall inte åka bil, och flyg tycker jag känns läskigt. I alla fall om jag åker själv.

Jag slog på facebook nu på morgonen som vanligt och hos en gammal vän hittade jag lite gammal punkmusik. Sen har jag zappat runt på youtube och lyssnat på allt möjligt från mina tonår. Häftigt på nåt vis. Nostalgi. Minnen. Och utseendena.

Jag tänker på hur mitt liv blev. Sen. Den historien tar vi nån annan gång. Nu ska jag duscha. Gå ner och sänka värmen lite. Ta hand om tvätt. Dammsuga.

Kramar!

2 tankar om “Andreas har åkt…. Igen.

  1. S skriver:

    Punken ja, det var tider 😉 Tror du skulle klara att åka själv, sånt är bra att öva på med jämna mellanrum så man inte blir alltför ringrostig. Visst kan det se lite rörigt ut på Stockholms central men det finns kartor över lokalen på nätet, och man kan fråga folk, t.o.m. stockholmare kan vara hjälpsamma 😉 Ja, hursomhelst hoppas jag du kommer iväg till slut.

    Livet blir nog sällan som man tror. Det värsta som hänt anade jag aldrig, och det bästa trodde jag heller inte på…

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s