Jag håller på att falla hårt.

Allting brakar. Jag vill inte falla. Jag vill klara allt det där som är Jag egentligen. Och jag vill klara ännu mer än det. Jag vill vara som andra. Så nu är jag förbannad. Så jävla arg!

Och det hjälper ju inte. Inte ett jäkla dugg hjälper det. Så jag måste knyta ihop säcken, kasta den över axeln och vandra vidare. En tung ryggsäck.

Jag håller på att falla hårt. Pladask. Jag vet inte vad jag ska göra. Och jag känner sån skuld. Stackars alla andra som får dras med mig. Och stackars min läkare. Jag tror att den jag tycker allra mest synd om är min läkare 😀 Haha, visst är det dumt? Fånigt.

Jag vill prata med nån. Men det känns som om jag har sumpat den chansen på nåt vis. Jag kanske skulle ringa Storstadens psykiatri istället. Men jag är rädd.

Jag är rädd.

4 tankar om “Jag håller på att falla hårt.

 1. Katta skriver:

  Jag tycker inte du är larvig. Jag minns när jag var rädd för att göra min samtalskontakt och läkare besvikna. De var ju glada när jag mådde bra. Kände en sån press att inte bli dålig. Och från allra första början var det som att jag satt där och presterade. Visade upp min starka sida, som att jag satt på jobbet och pratade i min yrkesroll. Inte som privatperson. Släppte inte ned gardan riktigt. Men med tiden slappnade jag av hos min samtalskontakt och kunde bara vara jag. Väldigt skönt och samtalen hjälpte mig mycket. Inte helt fel att ha en när du faller, någon som kan ta emot dig. Min läkare checkar mest av hur jag mår och jag berättar vilka mediciner jag behöver få utskrivna. Mer nära än så vill jag inte bli. Har skrivit väldigt utlämnande till vederbörande när jag varit riktigt dålig. Men muntligt nu när mitt mående är i en helt annan fas finns inte behovet. Har aldrig funnits.Den personkemin oss emellan har aldrig klickat på det sättet. Har inget emot min läkare alls, bara ett konstaterande. Var inte rädd för att söka hjälp även om det tar emot väldigt mycket. Stor Kram♥/Katta

  • Polär Marielle skriver:

   Det känns så skönt att läsa det du skriver Katta! Precis som för mig. Min kurator bröt jag med i våras. Vi kom inte riktigt dit jag ville. Så det känns inte som att jag har någon längre på det sättet. Idag har jag skrivit till min läkare och berättat precis som det är. Har ställt frågor till henne. Vi får se om hon på något sätt svarar eller inte.
   Många kramar. ❤

 2. talfrida skriver:

  Men ullegullegumman ❤ Jag vet inte vad jag ska säga men jag tycker så mycket om dig ❤
  KRAMAR!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s