FAN!

Ute regnar det. Ungefär som inuti mig. Jag har legat i sängen. Jag vet inte om jag borde låta mig göra det i morgonDSC_8454 också, eller om jag skulle må bättre av att komma iväg. Dessutom tänker jag på mina arbetskamrater. Jag tror dom flesta är på kurs om utvecklingsstörning och demens. Jag hade velat gå den kursen också, men som det är nu så…. vill jag faktiskt inte ens. Jag kan inte och jag vill inte.

Men kanske någon är kvar på jobbet. Det kan vara skönt att ha någon att prata med. Samtidigt så orkar jag inte spela teater och då kanske det blir jobbigt för dom istället. Så jag vet inte. Min halvtid i morgon är planerad kl 8-12, jag kan bestämma själv utifall att det inte är nån bra tid just i morn. Men jag vet inte vad som vore bäst.

DSC_3594Jag vill så gärna.

Och kanske ändå inte.

Jag tänker inte gå och älta det nu. Det får gå som det går.

Jag har varit ute med ficklampa i regn och blåst och mörker och ropat efter Solkatten. Han har varit i kattslagsmål igen. Men så småningom kom han när jag ropade och han ser helskinnad ut, verkar inte vara några fel alls. Puh! Det är så otäckt det där ljudet när katter bråkar!

Jag borde ha städat kaninburen idag.  Men det gick inte. Jag sa till min man att jag kunde ta tvätten och jag kunde ta disken, men ingenting mer. Då frågade han om han skulle ta tvätten istället och jag tog kaninburen. Nej. Jag orkar inte kaninburen alls. Den får bli i morgon kanske. Den måste städas. Men jag kan inte.DSC_3593

FAN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s