Livet är svårt

DSC_3884 1  copyDagen idag på jobbet har varit bättre. Jag har inte träffat min chef alls. Jag skrev faktiskt ett brev som jag postade med epost till henne. Jag vet inte om det var dumt, men det känns bra nu ändå. Sist i brevet bad jag henne att inte ta upp det med mig nu eftersom jag är så skör efter min sjukskrivning. Jag valde att vara ärlig fast inte hur utlämnande som helst. Naturligtvis har jag inte varit otrevlig på nåt vis alls. Det var snarare en slags vädjan att förstå. Och det viktiga för mig i dagsläget är att jag inte bara är min sjukdom utan faktiskt även Marielle Johnsson, specialpedagog.

Jag har kommit tillbaka efter en rejäl ”resa” och behöver stöd och uppmuntran. Respekt och gärna acceptans.

Kanske hon går med brevet till verksamhetschefen och dom slår huvudena ihop och funderar över vad de ska göra. Antagligen beklagar hon rejält att hon inte fick prata med min läkare.

Jag har pratat med en arbetskamrat idag vars inställning till ganska mycket i tillvaron liknar mitt sätt att se på det. Misstolka nu inte detta (och inte du heller Maria 😀 ) men jag tycker väldigt mycket om denna man. Kanske jag skulle ta med honom till nästa möte. Alltså på psykiatrin. Eller möte med min chef.

Jag är väldigt skör faktiskt. Blås på mig och jag ramlar… Samtidigt är det rörigt inne i hjärnan. Lite DSC_3895speedat. Och ju mer krav som ställs och restriktioner som jag ska bråka om, desto ostabilare blir det. Det kan gå käpprätt åt skogen detta. Och ingen i min närhet som vet eftersom jag döljer mina hypomanier väldigt väl. Skriva brev kan vara en början. Fler ingredienser tittar fram i vrårna…

Jag önskar att någon liksom plockar bort mig från tillvaron om det går för långt. Jag kommer inte att ropa hallå!!! Och alla är väl glada så länge jag jobbar. Ja utom min chef kanske… haha!

Livet är svårt!

(Till helgen kommer Gabriella. Och jag saknar min son <3)

2 tankar om “Livet är svårt

  1. Eva Sk skriver:

    Skickar en STOR kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s