Här är en sång till modet

DSC08687Kylan kryper närmre. På morgonen måste man skrapa rutorna på bilen. Det kan till och med vara frostigt när jag kommer hem frampå eftermiddagen. Jag börjar bli duktig med mina tider faktiskt. Ja alla fall på eftermiddan. Jag åker hem när jag ska. Men morgnarna är svåra. Jag har ju så svårt att somna på natten, så att komma ur sängen på morgonen är nästan hopplöst. Eller inte beroende på att jag somnar sent egentligen utan att jag stoppar i mig piller. Ja vad ska jag göra…. Ligga där och vara spänd som en fiolsträng och sen ha ont  i alla muskler  och alla leder dagen efter? Nej inte om det finns nåt som slappnar av det där. Som ger mig lugn och ro även i tankeverksamheten.

Jag skulle nästan skriva en sång och prisa lugnande medel… men det kanske inte vore så politiskt korrekt. Men det spelar inte så stor roll faktiskt. Huvudsaken är att jag vet vad som funkar för mig. Idag har jag och en arbetskamrat åkt tillsammans till en annan stad där vi skulle gå en kurs. Vi pratade om allt möjligt och det känns verkligen som att man kan prata med honom  om nästan vad som helst. Och han pratar också…. om sånt som är liiiiite tabu att prata om. Mediciner pratade vi om och jag berättade om mitt och han ställde frågor och …. ja det är ju så jag vill ha det. Att våga vara öppen.

Det känns så skönt i magen på nåt sätt. Och det behöver inte gå till överdrift alls.

Fast den där utbildningen…. kan dra åt skogen eller nåt :-/ Det skulle vara föreläsning på förmiddagen och praktiskt på eftermiddagen där inte alla var med. Jag skulle inte vara med på förmiddagen och inte min bilkompis heller. I efterhand hade jag ju hellre varit med på eftermiddagen istället. DSC05484Förmiddagen söööög som Gabriella skulle ha sagt. Det var en människa som stod och mumlade och så var vi i en lokal där det borrades på nåt ställe och sen var det fläktar som lät och personel som dukade fram fika i samma lokal som vi var i.

Hm… överkänslig mot ljudstimuli? Ja jag har blivit det mer faktiskt sen jag var sjuk. Jag har upptäckt det i olika sammanhang.

Sen tyckte jag ju inte att föreläsningen gav särskilt mycket; det mesta visste jag och resten var mest en massa olika diagram och procent osv.

Nä så jag puttade på min bilvän och frågade om han var med på att smita. Han sa nåt diplomatiskt om att om jag ville så kunde han följa med… Pyttsan, han tyckte inte att det var nån höjdare heller, det såg jag ju.

Väl hemma har jag tvättat bakrutan på bilen och putsat av lite. Häromdagen så lös det nån jävla varningstext om att det var fel på antisladd-tjosan. Precis det som var fel för två år sen som kostade skjortan, även om jag inte behövde betala hela ”skjortan” själv, men ändå, det var ett jädrans ståhej innan allt blev färdigt, så om det är samma fel igen ställer jag mig och skriker.

Imorrn är det fredag. Jag ska jobba mellan 10-14.45. Kanske orka träna innan  jobbet. På eftermiddan kommer Gabriella. Det känns rätt okej.

DSC05487Men min son har fortfarande inte hört av sig 😦 För några dagar sen pratade han om att dom skulle ut och testa att få flyga helikopter. Hua! Men jag kan tänka mig att det passar honom.

 

 

 

 

Här kommer en sång till modet!

4 tankar om “Här är en sång till modet

 1. isabella skriver:

  Jag tar hellre en Imovane, än att inte sova. Sömnen är ju så viktig. Sömnbrist och jag, är inte vänner. Ha en trevlig helg!

 2. Polär Marielle skriver:

  Hej Isabella det där håller jag verkligen med dig om. Ibland är det ju bara så att sömnbristen hälsar på hos mig och inga piller i världen hjälper, det är jättejobbigt, så om man kan stoppa det med piller är det kanon och ibland går det ju 🙂
  Kram på dej!

 3. My skriver:

  Tittar in på din blogg då och då, och du kämpar på så bra. Visst är det kanske inte så PK att skriva hymner till sedativa läkemedel, men visst är det bra att ha ibland? Eller tom ovärdeliga 🙂

  Stor kram!

  • Polär Marielle skriver:

   Hej My! Glad att du är här ❤
   Det där med att vara PK är inget som ligger högt på min lista. Jag vill vara den jag är 🙂
   Läkemedel av vilken sort det vara må som funkar är absolut ovärderliga. Kram på dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s