Wien ligger i Österrike….

Det finns mycket jag skulle vilja skriva om. Bland annat mina barn. Jag tycker att jag alltför sällan skriver om mina vuxna barn.

Andreas ska köra upp i veckan och göra teoriprov. Jag hoppas att det går bra. Samtidigt får han inte ha för höga krav på sig själv. Vi har pratat en del om det, han och jag. Om det inte går så får man göra fler gånger – det är inte mer om det.

Gabriella ringde förut och hade sin sedvanliga migrän, Usch hon har huvudvärk jämt. Hon hade varit ute och handlat med sin kontaktperson igår. Jag är så glad att det blev av för kontaktpersonen bokar ofta av i sista minuten. Det gör mig så ledsen, men G tycker ju om henne. Det är svårt det där tycker jag.

Jag berättade för G att min äldsta storayster var i Wien. Och så sa jag att det ligger i Österike. Varpå fröken G blev helförbannad och sur och kränkt. Självklart visste hon att Wien ligger i Österrike och att jag sa så var som om jag hade pratat med ett litet barn. Oj oj jag fick en lång salva ilska. Inte lätt att vända vårt telefonsamtal till nåt positivt sen men jag tror att det funkade.

Nu har Peter bjudit mig på min älsklingsrätt: Tomatpaj, och jag ska diska. Vi ska försöka tajma in aktuellt också och kolla om bilbränderna i Stockholm.

Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s