Ja jag vet

att jag borde skriva, men jag har ingen inspiration och är dessutom stressad. Så det blir senare. Kanske i kväll. Men en liten fråga till er så länge: Hur har ni det?

6 tankar om “Ja jag vet

 1. Eva sk skriver:

  Hej jag har det ganska bra! Har ramlat i trappan och fått en blå /lila bakdel. Men det blir sakta bättre. Har varit och röntgen och kollat att allt är helt. Men lika fullt gör det ont där bak, skickar en STOR kram till dig

 2. TereseS skriver:

  Vi (jag) har överlevt julen och nyår relativt bra! Just nu är jag mest nervös över nästa vecka; anställnings intervju på torsdag och första utrednings möte på fredag! Kommer ligga död under helgen.
  Kramar

 3. Emma skriver:

  Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev till dig och gick in och läste din blogg, mycket har hänt sen sist. Hamnade i en rejäl svacka och åkte in till akutpsykiatrin. Fick då utskrivet Quetiapin Sandoz mot Bipolär och det är tamigtusan den första medicinen som verkar ha någon verkan! Jag får inte hjärtklappningar, har inte hamnat i djup depression på några veckor och jag känner mig klarare i huvudet på något oförklarligt sätt. Jag kan tänka lite mer sunt i jobbiga situationer. Jag har ätit 50mg/kväll och nu sedan igår äter jag 100mg/kväll. Jag har dessutom hittat en tjej på Facebook ”Mitt liv som Bipolär – att leva med psykisk ohälsa”. Hennes ord hade kunnat vara mina. Känner igen mig så mycket i det hon skriver. Speciellt inlägget om relationer. Gå in och läs för hon har den offentlig 🙂 Jag har äntligen börjat kunna ta mig upp från soffan på dagtid. Jag pysslar en hel del, tillverkar egna smycken och annat. Men jag är uppe en stund, går och vilar och sen håller jag på så där. Har inte orken en hel dag. Blir jätteirriterad flera ggr per dag, det hoppas jag att medicin höjningen ska hjälpa mot.
  Hoppas du får en bra dag idag 🙂 Kram/ Emma

 4. Polär Marielle skriver:

  Hej! Vad skönt att saker går i en positiv riktning! Jag håller tummarna på att det fortsätter så! Jag äter också Quietapin fast högre dos.
  Har hittat sidan du nämner. Jättebra. Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s