Blablablabla…….

Hej på er!

Ikväll ska jag stå på biblioteket och berätta om föreningen. Jag har sett fram emot det med skräckblandad förtjusning. Nu sitter jag här med vrålmens (slakthusmens brukar jag kalla det) och ont i magen. Byxorna som jag hade tänkt ha har gått sönder på insidan av låren – bara småhål men risken är ju att de blir större. Min favorittunika är vit och lite läskigt att ha när man har mens ju, för tänk om det går igenom………

Om jag inte hittar nåt i tvättstugan som går att fixa till lite snabbt så får jag väl åka till stan och shoppa. Problemet är att jag inte har särskilt mycket pengar. Sjukersättningen kommer om nån dag men vill ha lite över till oförhappande utgifter.

Idag är jag jättetrött och orkade inte ur sängen alls. Klockan blev mycket. Jag har svårt att komma till ro på kvällen så det blir lite extra lugnande tabletter vilket i sin tur gör att jag inte kommer upp eftersom jag är så bäng-drogad. Galet kan man tycka för om jag kom upp i tid kanske jag kom i säng i tid…. Nej det stämmer inte. Vardagar i vanliga fall går jag ju upp tidigt.

Idag har jag tagit flexledigt. Så även onsdag och torsdag. Fredag ska jag jobba och innan dess träna har jag tänkt. Jag måste få ordning på livet. Kanske jag klarar att städa ur ett skåp också. När vi hade 50-årskalaset lånade vi en bålskål av Peters mamma som hon sen inte ville ha tillbaka. Nu ska jag fundera över vart den kan få plats nånstans. Glasen som hör till har jag däremot tänkt ut plats åt. Men där måste städas ordentligt först.

Ja dagens uppdatering var väl inte det intressantaste direkt, men jag skriver mer vid nåt tillfälle då jag inte har ont i magen och känner mig allmänt skruttig.

Kram!

8 tankar om “Blablablabla…….

 1. K skriver:

  Vilken osis med mensen. Har du provat med Cyklo-F någon gång ? Finns receptfritt på Apoteket. Tabletter som gör att man inte blöder i så riklig mängd. Jag hade det förr när jag blödde kraftigt. Kostar runt hundralappen, lite dyrt men värt vid vissa tillfällen då man vill känna sig säker. Hoppas du hittar några kläder som du känner dig bekväm i att ha på dig. Jag tror det kommer gå bra, vet du är duktig på att prata inför folk. Allt gott ! Kram/K

  • Polär Marielle skriver:

   Det gick nog bra tror jag. Känns ju alltid lite svårt när man väl står där. Jag vet inte om jag har provat just Cyklo-F, kanske värt att testa. Gabriella provade lite olika preparat när hon fick sin mens i 12-årsåldern. Inte mycket funkade förrän hon började med P-piller. Nu har hon slutat med det och det har hållt i sig.
   Själv har jag haft problem senaste åren. Det kommer hur mycket som helst och blöder ofta igenom. Jag skulle kunna bo på toa i några dagar och sen fortsätter det nån dag extra och så tar det schlutt bara på några dagar. Vet inte om det är bra eller dåligt. Inte så kul att blöda igenom när man är på jobb…. :-/
   Kram!

 2. Eva skriver:

  Hej kramar till dig från mig

 3. S skriver:

  Nu står du säkert och pratar så här dags, men jag hoppas det går bra! Det är jättefint av dig att ställa upp!

  Jag skulle också rekommendera Cyklo-F, inget man absolut måste ta hela mensen utan bara när man vill dämpa det lite.

  Kram ❤

  • Polär Marielle skriver:

   🙂
   Ja jag kommer att ställa upp med såna här saker även i framtiden. Kanske inte gick klockrent, men känns rätt bra nu efteråt ändå.
   Det verkar värt att prova den där medicinen 🙂
   Kram!

 4. Ann Pettersson skriver:

  Har du läst eller skrivit ett blogginlägg som du tycker är extra bra nyligen? Hjälp mig att hitta ”Veckans Inlägg”till en tävling jag har på min blogg varje vecka! Om tycker det är lite pinigt att tipsa om ett eget så tipsa anonymt. Jag skriver inte ut om man tipsat om ett eget!
  Gå in på min blogg och tipsa i kommentarer eller maila mig! På bloggen finns all info och regler!
  Det här är inte en ”få mer läsare” ploj utan det går bra att bara tipsa genom mail.
  Jag har ”Veckans inlägg” tävlingen för att lyfta fram inlägg och bloggar jag tycker förtjänar uppmärksamhet.
  Tacksam för alla tips!

  • Polär Marielle skriver:

   Oj, både spännande och svårt! I nuläget kommer jag inte på nåt speciellt som jag skrivit som kan kvala in. Allra helst skulle jag vilja att du går bakåt och letar själv och sen frågar om du får använda, men det är väl inte så det är tänkt…
   Men kul att du frågar mig! Jag hör av mig om jag hittar nåt.
   Tack 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s