Trasa sönder mig…. (eller fluga/kampfisk)

Jag ska egentligen inte skriva om mitt jobb här… men jag vet inte hur jag ska få bort det ur skallen annars. Jag har förut fått hjälp av en assistent i receptionen att lägga in mina arbetstider i datasystemet. Detta har hållt i sig sen jag blev sjukskriven 2011 och har funkat jättebra. En färre sak att hålla ordning på för mig och hon kan lägga in på rätt sätt på en gång.

Idag fick jag mail från min chef att hon tyckte att jag skulle börja göra detta själv nu. Det låter som en banal och enkel grej men det är det inte. Och övriga arbetsaktiviteter blir lidande eftersom jag inte hinner lika mycket som nu. Ibland (ganska ofta) åker jag direkt ut på jobb men i och med detta måste jag alltså parkera bilen och gå in och starta datorn (säga hej och prata lite med andra förstås) osv. Kanske ingen big deal.

Det som känns som en big deal är att så fort saker känns ok för mig….. så kommer hon med nånting som liksom stjälper hela min tillvaro. Hon gör inte så här med dom andra. Hon har liksom sett ut mig som nånslags…. Ja jag vet inte vad.

Det är saker hela tiden. Jag vill kunna fokusera på att hålla mig frisk, kunna göra ett bra jobb, ha en vettig fritid osv. Men det känns nästan omöjligt.

När jag hade kontakt med min kurator i början av januari så kändes det som att hon ”höll” på min chef på nåt sätt. Eller snarare skulle förklara för mig tills jag kände mig helt tillplattad, hur chefen tänkte.

På måndag ska jag till min läkare. Jag skulle vilja få ur mig hur det är med mitt jobb och jag skulle vilja ha nån form av tröst eller förståelse. Till och med så att jag önskar att hon sa att jag behövde anpassningar så jag kunde få må bra på jobbet. Men jag vet ju inte. Hon kanske också går emot mig.

Jag kanske är en tillplattad fluga, som andra kan kasta runt med. Helt obetydelsefull. Trasa sönder mig för sjutton! Gör det!

 

Kampfisk:    ->

kampfisk

 

 

4 tankar om “Trasa sönder mig…. (eller fluga/kampfisk)

  1. S skriver:

    Försök försök berätta för läkaren hur du känner dig. Jag ska tänka lite extra på dig på måndag ❤

  2. K skriver:

    Fy så jobbigt, måste kännas jättestressande för dig då det tar en massa tid som du vill lägga på andra arbetsuppgifter. Ambitiös som du är finns ju risken att du överskrider dina timmar också. Inte bra ! Prata med läkaren. Lycka till på Måndag ! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s