Vi börjar om

Fick faktiskt lite tröst av min mamma i morse. Det kändes skönt. Och jag kunde släppa lite.

Nu börjar vi om. Jag klarar morgondagen och om det blir fel på nåt sätt så … ja då är det väl så. Jag har i stort sett planerat flera dagar i veckan på ett praktiskt och metodiskt sätt. Ja ii´nte nu i helgen utan i fredags, men jag känner mig lite llugnare. Har kollat lite internetsidor som jag inte hade länkar till på jobbet, så det blir nog bra ändå. Det känns inte som om jag ser framemot nåt direkt, men det kanske kommer.

Jag har en stor knut i magen. Det verker men inte på samma sätt som igår. I morrn har jag tänkt åka och simma. Vill testa min nya baddräkt. Men jag vet inte. Vi får se.

Men jag kastar iväg alla jobbiga tankar ett tag nu. Känner mig fortfarande väldigt less på psyk som inte riktigt vill hjälpa mig. Min kurator som inte ringer fast jag bett om det. Nej, jag är riktigt besviken på det faktiskt.

Men en sak i taget. Kram på er!

DSC03535

4 tankar om “Vi börjar om

 1. S skriver:

  Så bra att du kunde prata med din mamma. Tror det är rätt tänkt, en dag i taget så får du se hur det fungerar. Ibland är det lätt att man börjar oroa sig för saker som inte ens inträffar. (Kul att du köpte en ny baddräkt, jag önskar jag kunde åka och simma men vi har inget badhus alls här i staden just nu, de var tvungna att akut riva det gamla för det blev för ruttet, och det nya är inte färdigbyggt.)

  Nåja, en sak i taget!
  Kram! ❤

  • Polär Marielle skriver:

   Vad tråkigt med badhuset! Hoppas att det nya blir färdigt snart.
   Ja det var skönt med lite tröst faktiskt. Det händer inte så ofta, hon är mera praktiskt lagd och har aldrig riktigt förstått sig på min sjukdom eller mitt mående överhuvudtaget.
   Kram!

 2. K skriver:

  Jag simmar också. Två dagar i veckan. Tidigt. Är en del folk i badhuset redan 6.15 så det är inte tomt när jag kommer.Tror de flesta åker direkt vidare till sina jobb sen. De har ett snabbt tempo, en hög puls och ca en halvtimme senare är de på språng igen. Jag som inte har nån tid att passa simmar cirka en timme men i långsammare tempo. Det tuffaste är att ta sig till badhuset. Väl i bassängen känns det bra och efteråt känns det ännu bättre. Gör gott för mitt psyke, precis som när jag promenerat. Trasslar ut ett virrvarr av tankar under tiden jag simmar. Dividerar med mig själv och glömmer nästan bort att jag motionerar. Det hjälper ibland när det är inre kaos. Och sen när jag är klar infinner sig en trötthet i kroppen och ett annat lugn inombords. Är två damer i 60 års åldern som brukar simma de mornar jag är där. De har likadana vita badrockar, lika baddräkter. Badmössor och simglasögon på fast i olika färger. Sedan krålar de sida vid sida i bassängen.De har nog tävlingssimmat i sina dar ser så ut. Får en känsla av att de är ett par, eller supertajta syrror.Väldigt söta iaf. Alltid lika kul att se dem komma och är de inte där kl 7 så undrar jag var de håller hus. 🙂 Övertygad om att du också mår bra av simningen. Extrakul med ny baddräkt också gissar jag.:-) Är så mysigt att läsa om när du simmar i sjön på sommaren där ni bor.Jättebassängen.:-) Hoppas det gått bra på jobbet. Och hoppas även att kuratorn hör av sig från psyk. Tufft för dig att gå och vänta. Ursäkta att jag svävade ut i simsnack. Ha en bra morgondag ! Kramar/ K

  • Polär Marielle skriver:

   Nej jag tror att du simmade ut i simsnack 😉 Vad härligt det låter med de där kvinnorna. Håller med om att man liksom känner igen en del så småningom och när de inte är där så undrar man lite. Det lustiga är att där jag simmar är det också två kvinnor som jag lagt märke vid. De har så där härligt vitt hår och ser så mysiga ut. Och så är det ett gäng äldre herrar, varav en är väldigt lik en av mina föredetta arbetskompisars män… Det kan till och med vara så att det är han. Men jag kan ju inte gärna fråga………. :-/
   Kram på dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s