Vårfunderingar.

Gabriella är här. Ingen kan bry sig om djuren så bra som hon. Peter är på sitt jobb på sin skola. De har öppet hus idag så han måste jobba. Det har varit lite trassligt på jobbet ett tag för honom. Inte lätt att vara lärare alltid…

Jag tänker tillbaka på tiden då jag jobbade med mindre barn i särskolan. Jag tyckte om mitt jobb, men idag skulle jag inte vilja ha det tillbaka. Mycket pga alla konflikter mellan barnen. Det var inte så enkelt. I stundens hetta var man tvungen att tänka snabbt. Ibland fick man lyfta isär dom. Så har det ju varit här hemma också. Jag har levt med devisen att huvudsaken är att man funderar över hur man ska göra nästa gång samma situation händer. För att alltid göra rätt i stunden är inte så enkelt. Ingen är en supermänniska.

Vilket utlägg om det!

Ute är det så vackert. Solen skiner och det doftar vår. Lite snöfläckar här och där och isen sjunger på sjön. Det är så vackert och som vanligt så gör det så ont.

Jag går på mer medicin än  vanligt bara för att komma ner lite. Min egen häxbrygd. Jag vet att min läkare sa att jag kunde höra av mig när jag blev uppvarvad så kunde jag få något då som tar ner mig. Jag vet inte. Nu blev det så här i alla fall. Och jag har sån jädrans magkatarr.

Har pratat lite med Andreas i telefonen. Jag har saknat honom och verkligen velat prata med honom, men när han nu ringde visste jag inte ritkigt vad jag skulle prata om. Han kommer hem hit i påsk i alla fall. Det blir så roligt. Har ju inte träffat honom sen jul ❤

Kram. Nu är det hårkamning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s