lördag – söndag

Igår såg vi på melodifestivalen ihop. Gabriella hade gärna sett den själv hemma hos sig tror jag. Och det började med att Peter skulle prata en massa vilket förstörde. Så småningom fick vi honom att fatta att han skulle hålla tyst. Det är så tråkigt tycker jag, om sånt liksom förstör hela kvällen för henne. Och för mig eftersom min magvärk knappast blir bättre då.

Det hela vände så småningom till raka motsatsen och vi spexade och hade kul. Jag dansade med Eric Saade och det var naturligtvis skitkul eftersom jag antagligen såg helknäpp ut. Sen gjorde Peter också knasigheter och sånt är alltid kul. När det är så där älskar jag verkligen våran knäppa familj… ❤

Min magkatarr har tyvärr inte blivit bättre och jag landar i nånslags mörker ändå. Jag började skriva ”vanlig” dagbok inatt igen. Det hjälper mig när jag mår dåligt. Nu är nog sinnet i nåt slags blandtillstånd och det är ju det värsta tillståndet så jag känner nästan hysteriskt att jag måste ur det här illa kvickt. Jag vet bara inte riktigt hur, och det gör mig så himla ledsen. Mitt ändrande i pillerdoseringar hjälper ju inte när anledningen egentligen är en helt annan. Som jag inte har den blekaste aning om vad jag ska göra nåt åt!

Solen skiner idag som igår. Jag hade kameran med mig ut i går och tar nog en snabbsväng ut i solen med den idag också. Ibland slår mig tanken att jag ju har huuuuuuur många foton som helst på våran sjö och runt huset. Men men, vackert är det ju så det får väl fortsätta så i alla fall.

Nu är det i alla fall Söndag och hemresedag för G. Alla rutiner ska följas till punkt och pricka för att det ska funka. Jag tycker ju att det är så fruktansvärt tråkigt. Men det är inte mer med det. Bara att sätta fart….

DSC_4189

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s