Jag går sönder!

Min mage värker. Min kurator har ännu inte ringt och jag är nervös för jag vet inte vad jag ska säga.

En tjej från Riksförbundet Balans ringde och frågade om jag ville komma (eller visste om övriga ville) på årsmöte och ordförandekonferans nästa vecka.

Jag ska få ihop mina gamla arbetskamrater för att gå ut och äta. Vi hade mailkedja och allt flöt tills en kvinna som inte var med sist men som gärna vill nu… inte kunde de datum vi föreslagit. Nu tycker jag att hon ska komma med nåt förslag men det gör hon inte. Hon har nog inte koll på sin mailpost alls, eller vad ska man tro…

Bippogruppen med tjejer som jag har i staden ska träffas på vuxenskolan. Jag ska dra igång en telefonkedja, men nu verkar det som om jag får sitta och ringa runt till varje person istället… och jag orkar inte ens börja.

Jag har i höstas anmält mig till att bli hjärnkollsambassadör och ska ringa upp hon som är kontakt i mitt län … men på nåt sätt har det tagit stopp i mitt huvud.

Jag kan fixa allt detta. Men det känns som om jag inte klarar nånting förrän min kurator ringt och jag vet att mitt jobb kommer att bli mindre stressigt. Det jävliga är att jag inte tror att det kommer att lösa sig.

Det regnar. Och det är så skönt. Jag ska nog gå ut och sätta mig på altan. Eller…. nej…. jag ska diska tredagars disk och dammsuga och prata med Gabriella om hur det gick hos hennes samtalskontakt igår. Hon har börjat fundera på om hon har OCD och/eller är bipolär. Så hon skulle prata med honom om det.

Hon har stenkoll på sin värld. Jag har inte stenkoll på nåt……

DSC_4190

6 tankar om “Jag går sönder!

  1. Lena skriver:

    Usch vad det låter jobbigt vännen. Önskar jag kunde hjälpa dig på nåt vis.
    Stor varm kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s