Lite allt möjligt.

Jo då…. det är nog inte nån normalvariant av mig som spökar. Lite för uppskruvad åtminstone i huvudet. Jag låter detta fortsätta ett tag så får vi se sen. Känns inte så där jättekul att ringa min läkare och säga att jag micklat själv och att det sen blivit fel effekt liksom. Jag hade ju tänkt mig att jag skulle komma ner i ett lägre mående för gott liksom. Äh jag vet inte varför jag testade detta överhuvudtaget egentligen och nu törs jag ju inte öka igen heller. En vecka till så får vi se vad som händer.

Intervjun i onsdags var rolig att göra. Hon hade en liten mobilkamera och filmade när jag fyllde i ett formulär som var gjort för patienter inför nåt möte med t.ex. läkare eller socialpsykiatrin eller vad som helst. Jättebra! Det var ju så att intervjun gick ut på att de skulle få reda på ifall formuläret var lätt att förstå osv.

Sist men inte minst, frågan om ifall man skulle tycka att det var bra att få fylla i ett sånt. Självklart svarade jag ja! Det ger en helt annan delaktighet och man kan skriva vad man tycker.

Jag tänker bland annat på en fråga där jag fyllde i på vilket sätt jag ville ha kontakt med min läkare eller andra på  psykiatrin (kurator t.ex.). Jag skrev bland annat mail och när vi pratade om det så kändes det så självklart egentligen att man måste kunna få välja det om det passar en bäst.

Vi hade därefter styrelsemöte och det är skönt att vi i styrelsen har så trevlig ihop.

Idag har varit en riktigt rörig dag på jobbet. Men det är sånt man får ta! Här hemma tycker jag telefonen ringer stup i kvarten. Vi ska ha en träff i ”bippo-gruppen” den 8 april och det ska bli jättekul att träffa övriga igen.

I morrn kommer Andreas hit. Hurra!!! Han ska stanna över påsk så det blir jättekul tycker jag. Gabriella kommer påskhelgen men tills dess kan vi göra lite vad vi vill. Bland annat är vi bjudna på mat hos Peters pappa med sambo.

Kramelikramen!

2 tankar om “Lite allt möjligt.

  1. K skriver:

    Vad kul det låter att du ska träffa bippo-gruppen. Kan tänka mig det blir många skratt, prat i mun och djupsnack. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s