Today

Idag har jag hjälpt en vän att starta en blogg. Det var roligt. Jag trodde att han skulle tycka att det var besvärligt, men så var det inte. Än så länge ligger bloggen på en av mina gamla bloggadresser och så ska det väl inte vara. Så vi får väl se hur man ska gå tillväga med det…

Min ångest har kommit och gått idag. Jag kan bli sittande med huvudet i händerna och inte liksom varit närvarande i verkligheten. Trycket över bröstet och andningssvårigheter.

Peter åkte till sin båt på förmiddagen och där har han oljat och tjärat och grejat. Jag var hemma och städade kaninburen. Solen har skinit och man borde vara glad, men jag är tvärtom. Våren sticker mig i ögonen.

Och jag blir arg. Jag vill inte må dåligt. Om människor tycker att man hittar på och borde rycka upp sig så har dom ingen aning om hur det är. Det är något fysiskt som händer. Nåt med huvudet. Och den här gången har jag fått nån form av tinnitus. Det sätter igång och piper i öronen helt plötsligt. Eller oftast när jag känner mig riktigt dålig. Huvudet blir som en tom boll och så kommer tjutet.

Jag har i alla fall städat kaninburen och klippt lite tovor på Solkatten. Alltid nåt!

Och när Peter kom hem satt vi i solen på altan och åt glass. Det var inte så himla varmt som man kunde tro.

Jag har även pratat med Andreas och det är jag så glad över. Jag har ringt och han har inte ringt upp och inte skickat sms och då blir jag orolig. Men nu talade han om att de skulle vara borta på sprängutbildning i veckan som kommer. Så då vet jag det. Att han har anledning till att inte svara. Utbildningen lät dock otäck tycker jag…

Vi såg förresten en film igår som hette Fury och var med Brad Pitt. Handlade om andra världskriget. Man fick följa några i en pansarvagn. Låter kanske inte så bra, men det var den.

Sen har jag ju svårt att sova och då far allt möjligt runt i huvudet, t.ex. när det gäller Andreas. Hoppas att det går över så småningom. Han har det ju bra och tar hand om sig själv. Jag förstår inte varför jag håller på så här!!

I morrn ska jag jobba. Och hoppas på en bättre dag än denna. Och det tror jag! Jag brukar kunna hålla ångestkänslorna tillbaka på jobb. Oftast.

Nu skickar jag ut en stor kram till er och hoppas att jag sover i natt… ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s