Som dagens ungdom…

DSC02041Nu ska vi se här… om jag klarar att vara som dagens ungdom. Jag för över bilder från kameran till datorn, skickar mejl, skriver här, har trots allt varit inne på fejjan och lyssnar på musik. När bilderna är överförda måste de sorteras.

Eller förresten så gör jag ett scrapbook-födelsedags-kort till min svärmor. 🙂

Hm… ja nånstans borde det gå fel men jag hoppas att det inte gör det överallt på samma gång. Skulle bara fattas att jag sätter igång att chatta nånstans också, men Bipolarnas forum är stängt för uppdatering eller vad det heter och som sagt Fejjan är pausat egentligen. JO jag har ju haft sms-kontakt med Gabriella också.

Hejja! Antingen är jag duktig eller bippo med ADHD 😀 Hehe! Antagligen alla tre förresten 🙂

Peter har åkt till sin mamma idag. Hon fyllde år för ganska länge sen men vi har inte grattat henne ordentligt. Sen skulle hon hjälpa honom med nåt som hade med båten att göra. Nästa helg ska den sjösättas. Segelbåten alltså. Hoppas nån annan kan hjälpa honom för jag tycker att det verkar läskigt.DSC02046

Gabriella slarvade för en tid sedan bort sitt handikapptillstånd för att få parkera på hk-platser. Sen har det krånglat rejält. Kommunen talade om att det skulle polisanmälas så det gjorde jag och därefter skulle det återigen anmälas till kommunen. Det fattade inte jag så allt fördröjdes innan jag fick reda på det. Sen har vi väntat och väntat och väntat. Jag ringde och kollade och det var skickat till G redan i mars!!! Men hon har inget fått och det är letat hos henne och jag har ringt kommunen igen, men… ja… nu är det väl bara att börja om från början. Helvete!

Peter pratade med Andreas igår och han är dyngsjuk. De hade varit på nån övning och han sov i två deciliters vatten på natten…. Ja vad säger man. Som militär måste man stå ut eller? Nu skulle han i alla fall sjukskriva sig i morrn.

Jag vet inte om jag har berättat att jag blev osams med alla och envar runt Gabriella kring ett möte, en sån där genomförandeplan som görs på gruppboenden. Det handlade om datum och jag tror jag lugnar mig med att skriva om det här ifall ni tycker att jag är tjatig DSC02043ifall jag har skrivit om det förut. Ska läsa bakåt sen.

Mitt mående? Ja det är upp ena dagen och ner nästa osv. Nåt mittimellan finns inte. Jag jobbar tills ögonen blöder (eller gråter), för att sen bli så fruktansvärt trött så jag sjunker under jord. Kvällarna är jobbiga, eller snarare nätterna.

Jag tänker på ett positivare sätt om jobbet faktiskt. Jag har helt underbara arbetskamrater. Två av dom gav mig enormt sköna känslor faktiskt nu i veckan. Det handlar om mod tror jag. Att dom vågar sånt som många andra inte törs faktiskt. Nämligen att fråga och lyssna när det gäller min sjukdom. För att dom är intresserade. Och dom säger att det är så värdefullt att höra mig berätta, att det ger så mycket.

Jag tycker om det där. Det genuina intresset liksom. Inte vet jag hur övriga tänker. Kanske dom inte är intresserade alls förresten. Det är ju så olika hur man är.

Idag ska jag städa. Jag bara längtar efter att få bort alla Solkatt-tussar. Så det är bäst att jag sätter fart här.DSC02050

Kram på er alla därute!

 

2 tankar om “Som dagens ungdom…

  1. Eva sk skriver:

    Hej Marielle! Om man hittar en massa tussar på golvet så är det änglarnas tofflor, Kramar till dig från mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s