Ont

DSC_4330Jag vet inte riktigt vad jag har berättat om detta, men för nån vecka sen fick jag ont när jag kissade, så jag trodde att jag fått urinvägsinfektion (eller heter det inflammation?) eller blåskatarr. Sen övergick det till nåt annat konstigt. Ett obehag på nåt vis. Den svidande känslan är borta och det är nåt annat. Jag har googlat på framfall och det kan stämma. Det är fruktansvärt obehagligt. Jag gråter när jag sitter på toa. Det är hemskt.

Idag har det gjort ont på ena framsidan liksom. Jag tror att det kan vara där äggstock eller äggledare sitter. Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Jag vill inte åka till nån jvla doktor alls! Gabriella är här och Peter är och sjösätter båten.

Det skulle bara fattas att jag fick mens mitt i allt också. Och jag som brukar ha vrålmens första dagarna.

Kanske lite pinsamt att skriva om detta……. men nu gjorde jag det i alla fall…..

8 tankar om “Ont

 1. S skriver:

  Usch så trist! Men håll koll på om du får feber, då måste du åtminstone ringa och be om råd. En urinvägsinfektion kan bli en njurbäckeninfektion, som behöver behandlas för att undvika komplikationer som blodförgiftning.

  Jag säger inte att allt är bra bara du inte får feber, bara att *om* du får feber så kan det vara mer nödvändigt att handla snabbt.

  Hoppas att det inte blir något allvarligt utan att du mår bättre snart.

  Kram ❤

  • Polär Marielle skriver:

   Jag har läst och läst, och tycker att det verkar som framfall ändå. Eftersom det är så obehagligt för mig så kommer jag nog inte kunna jobba i morgon. Det är helt uteslutet och då ringer jag nog… nånstans. Fast vet inte om det är Vårdcentralen eller Gyn jag ska ringa, men de pytsar väl vidare om jag hamnar fel… 😦
   Kram! ❤

   • S skriver:

    Ja det är ju ingen helt ovanlig åkomma hos oss som fött barn, tyvärr. Du kan väl alltid börja med att ringa vårdcentralen så kan de lotsa dig rätt. Hoppas du får hjälp snart.

    Kram! ❤

   • Polär Marielle skriver:

    Hej, jag ringde direkt till gyn, men de hade ingen telefontid förrän kl 11 så nu sitter jag här och ser dum ut och vet inte i vilken ände jag ska börja. Jag får nog ringa till vårdcentralen i alla fall, men det brukar vara ett helsike att komma fram där 😦
    På nåt sätt löser det sig väl så småningom.
    Kram på dej!

 2. S skriver:

  Fortsätt försöka på båda ställena, hoppas du kommer fram under dagen. Det är inte du som är dum! Vården borde vara mer tillgänglig.

  Tänker på dig, kram! ❤

  • Polär Marielle skriver:

   har fått en tid i morrn. Om jag mår sämre kan jag åka in akut. Det finns tydligen en jourhavande gynekolog. Så vi får väl se hur det går. Jag åker om det blir alltför jävligt.

 3. S skriver:

  Bra att du fick en tid, och du ska absolut åka in om det blir jobbigt!

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s