Solen skiner.

048Det är helt otroligt vackert här. Vitsippor, Scilla, Gullvivor … Värmen är här. På valborg var de ju sånt där riktigt tråkigt valborgsväder. Regn och grått och blåst. Men sen kom 1 maj och det började vända. Idag är det 3 maj och man kan nog kalla det sommarvärme faktiskt.

Det är hemåkarsöndag för Gabriella. Jag tycker att det känns extra jobbigt eftersom jag nog inte borde lyfta. Men på nåt sätt måste rullstolen ur bilen och in i hennes stuga. Ja alltså det som är jobbigt är att lyfta ur den ur bilen. Kanske inte så tungt men åbäkigt. Man? Jo jag har en man…. Men sist han var med så blev det kalabalik. G och jag har ju våra rutiner och om vi är två som ska hjälpa så blir allt rubbat och fel. Det är synd att det blivit så. Det hade varit bättre om vi skapat varsina rutiner från början och att det blivit en vana att det ibland kunde vara jag och ibland han. Men nu har det blivit så här… tyvärr.

Innan vi ska åka härifrån så ska vi grilla korv till lunch. Det blir gott!

Inga utbrott än denna helg, det känns skönt. Jag är lite extra skör och sover dåligt på natten. Däremot kan jag sova hur länge som helst på förmiddagen.

Nu ska jag kolla över hur många dagar jag har arbetat detta år för att kunna skriva på resekostnadet i deklarationen. Sen ska det in i datorn och iväg. Med förhoppning om lite pengar tillbaka nån gång i sommar. 086

Ha det så bra i solen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s