Solen skiner

086Solen skiner och det är verkligen underbart väder. Lite blåst men det tycker ju jag om. Idag är det kristiflygare och Peter och jag har tänkt oss att ta en biltur i eftermiddag. Om han hade fått bestämma så skulle det nog blivit båttur istället, men jag känner mig så anti just nu kring mycket så jag orkar inte med det ståhejet.

Jag har jobbat väldigt oregelbundna tider och fått skynda mig in till kontoret för att stämpla in och eftersom jag ju inte har förkortat några arbetsuppgifter för att kunna stämpla så blir det alldeles för mycker övertidsflex istället. Jag är så stressad av detta och hoppas verkligen att jag får en bärbar dator snart på jobbet som jag blivit lovad. Då kan jag stämpla i den istället. Ja allt detta är en egen historia och ingen förstår vilken stress det blivit för mig. Det går inte att beskriva heller.

Förra veckan var jag ju hemma för urinvägsinfektionen och kunde inte heller åka på styrelsemöte i storstaden. Där bestämdes att jag skulle ansvara för en hemsida. Jättekul! Men jag är den jag är och jag vet inte hur nyttigt det där är egentligen, för jag nördar ju in mig så. Jag kan sitta timme efter timme in i mörka natten och ändra och skriva och läsa och kopiera och klistra och jämföra och söka efter nyheter att använda eller kolla andras hemsidor…. Ja you name it!

När jag bröt ihop i förrgår så blev inte Peter direkt förvånad. Vad jag däremot tycker är jobbigt är ju att jag som vanligt skulle önska lite medlidande, lite omtanke. Jag sitter och gråter, han säger nånting och går upp till övervåningen. Det kan låta som om vi inte älskar varandra. Men det har varit så här jämt och jag vänjer mig aldrig. Men jag vet att han älskar mig ändå. På sitt sätt. För han är inte riktigt som 087alla andra. Och det är ju inte jag heller. Jag är väl mest jobbig antar jag.

I morrn ska jag på vernissage med Gabriella och min mamma. Jag tror konstigt nog att den enda som fattar hur jag har det och hur jag mår är faktiskt G. Jag berättar för henne och hon lyssnar och tröstar och förstår. Nu är det bestämt alla fall. Jag ska hämta upp mamma först och sen ska vi hämta G och så åka till Biblioteket. Hon har en tavla med där, men det handlar väl till viss del om att se folk också. Hon har ju en förmåga att känna en massa folk som jag inte känner. Jag har lite svårt för hennes kommun också eftersom jag bott där i många år och i mina skov faktiskt gjort lite konstiga saker. Jag vet inte vem som vet eller varit med om vad liksom. Det är jobbigt. Dessutom kan jag ju bli lite paranoid så om nån inte hälsar på mig så tror jag att den tycker illa om mig, och så kan det ju i och för sig vara…

Nu får ni ha en fin dag. Hoppas solen skiner på er!

092

4 tankar om “Solen skiner

 1. S skriver:

  Jag har inte riktigt orkat kommentera bloggar på ett tag, det här är bara en liten hälsning och jag hoppas din dag ändå blir okej.

  Kram!

 2. Ann-Britt skriver:

  Önskar dig en fin helgdag!
  Håller tummarna för att du ska få en bärbar dator på jobbet!
  Kram:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s