Bara så ni vet… För säkerhetsskull liksom!

Ibland känner jag mig som en riktigt gnällepelle, och min paranojja säger mig sedan att man faktiskt inte ska skriva vad som helst på sin blogg. Så jag tänkte säga några väl valda och väldigt viktiga ord nu faktiskt.

Jag älskar mitt jobb. Men det tror jag ni vet vid det här laget. Ibland krockar den kärleken tyvärr med min sjukdom. Det känns riktigt riktigt tungt. Under senaste halvåret har det gjort det ibland. Jag har blivit arg och ledsen pga olika saker och mitt i allt så är det svårt att förstå att det faktiskt hör ihop med min sjukdom. Det värsta är min paranoida sida. Och tyvärr gör den även att andra far illa ibland.

Oftast är det ingen som är elak mot mig. Eller …. det är nog aldrig nån som är elak mot mig. Jag vet inte vad jag ska säga. Det det här blev inte så valda ord. Mest flum.

Jag vill bara att ni ska veta att mitt jobb är ett väldigt bra jobb. Det bästa jobb jag någonsin haft. Mina arbetskamrater är fina och goa människor. Jag hade ett jobb en gång med en arbetskamrat som var rentutsagt elak. Det kommer jag aldrig att glömma. Fy fan! Det är ju inte mina nuvarande jobbarkompisar. Inte min chef heller.

Jag får dåligt samvete ibland. Och jag tänker tanken att tänk om nån tittar här och tycker att jag är olojal mot mitt jobb. Så jag säger det igen: Jag har ett underbart jobb!

 

2 tankar om “Bara så ni vet… För säkerhetsskull liksom!

  1. TereseS skriver:

    Jag förstår dig fullständigt! Det finns många gånger jag vill klaga på mitt arbete som jag älskar, men vågar inte. Jag vågar knappt tänka för om någon hör så blir jag inlåst och nyckeln bort slängd.

    Hatar den delen av mig (diagnoserna), paranoian som äter en del av min själ.
    För det är mänskligt att få gnälla/klaga på sitt arbete. Eller det är iaf vad min psykolog sa till mig….
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s