Läkarbesök och en telefon som ringer…

Nu är klockan mycket på dan och jag måste nog göra nån nytta tror jag. Gabriella är hos oss denna helg. Jag har varit hos min läkare på psyk.

Jag mår ganska bra men är trött. Jag gör lite för mycket och snart är sommarsemestern här. Jag spinner lätt iväg. Min läkare så åt mig att inte ha nån to do-lista när min ensamma vecka kommer i slutet av juli. Mmmm hur lätt är det? Jag älskar den veckan samtidigt som den är livsfarlig. Jag går upp i nåt maniskt tillstånd och förra året varade det till september, till och med in i oktober. Sen blev det sån krasch att jag låg på golvet och kravlade i ångest.

Men som sagt så är jag väldigt trött och borde vila, men det går inte. Överplanering i almanackan…

Jag kan i alla fall ställa mig bredvid mig själv och se bakåt på saker och ting. Förstå i ett annat sken på nåt sätt. Min läkare sa att jag kanske kunde göra detsamma framåt, men det vet jag inte hur det ska gå till. När jag blir paranoid så finns det bara en sanning och det är den jag upplever. Dvs den sanning som jag nu förstår är helt galet fel…

En helt annan sak är att det ringt i telefonen och när min man svarar så är det alldeles tyst. Så han tror att det är nån som egentligen vill prata med mig och eftersom han svarar så säger inte vederbörande nåt. Jag säger förstås att han har fel, för det har han ju. Jag älskar min man väldigt mycket och jag kan på sätt och vis förstå hans tankar, men jag kan inte komma på nåt annat att göra än att säga att han har fel och att jag älskar honom.

För många år sen – när Gabriella var liten, hände en sak som gjorde att Peter och jag gick isär ett tag, det var en väldigt kort period och han var snart välkommen tillbaka. Det tar tid att komma över såna saker, men jag gjorde det.

Vi har varit tillsammans i 30 år och det kan inte vara stopp nu! Han betyder så enormt mycket. ❤ Och jag är oskyldig. Jag har ingen aning om vem som ringer så där, och det finns ingen annan för mig. Så är det.

2 tankar om “Läkarbesök och en telefon som ringer…

  1. Allt oviktigt skriver:

    Kan det inte bara vara telefonförsäljare? De ringer upp flera samtidigt och om någon annan svarar snabbare så blir det bara tyst i luren hos andra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s