Mat och ilska!

Gabriella är här och hennes farmor ville komma och bjuda på mat. Så det har hon gjort. Mmmmm vi älskar hennes köttgryta. Och så har Peter gjort rabarberpaj mmmm, också jättegott. Jag har diskat förstås… två gånger idag. Helt okej bara jag slipper laga mat. Katterna har varit på övervåningen fast idag ville dom inte vara i samma rum så vi fick vara extra noga med dörrarna. Dörren till vardagsrummet är svår att stänga igen ordentligt. Så vi fick hålla koll på farmors vovve ❤ Han är så härlig. Han vet precis att han aldrig ska hoppa på Gabriella. Han kan hoppa på oss andra men aldrig på henne.

Sen åkte farmor och Peter till en skogssjö och flugfiskade. Farmor fick TRE Regnbågsöringar! Bara på en kort stund!

Gabriella och jag gick ett och ett halvt varv runt huset och halvvägs över parkeringen. Jätteduktig! I går gick vi till djurgravarna. Hon gnäller inte mycket och vill gå såpass långt som orken kräver.

Nu är det dags för lite thé och smörgås och sen ska vi kolla lite film…. som inte intresserar mig särskilt, men jag är med en stund ändå.

Jag har suttit och läst en blogg som Peters syster har och hon nedvärderar psykiska sjukdomar!!! Så jag känner mig faktiskt förbannad! Men jag får reda ut det mer en annan dag. Just nu är jag arg och kränkt.

Kram på er!

rosor på träd

2 tankar om “Mat och ilska!

  1. Ann Pettersson skriver:

    Får man veta vilken blogg det är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s