Klippta toppar och mors dag!

ljusrosa rosHumöret har väl lagt sig lite. Och som vanligt går allt åt fanders när mitt humör blir så här. Jag flippade ur på facebook, men nämnde inga namn eller släkt eller så. Några ”gilla” från min släkt kom inte och istället blev det en kommentar från min systersons flickvän. Allt blev lite konstigt. Hon är ganska osams med min syster rätt ofta och jag blev rädd att hon trodde att nån i släkten hade betett sig konstigt angående det där, så jag skrev att så inte var fallet, vilket gjorde att jag fick en ny kommentar från henne. Jag försökte reda ut det i mångt och mycket för mina systrars skull. Eller snarare för min skull för att jag vill behålla dom som mina vänner.

Nä nu skiter jag i det där. I dag är det mors dag. Gabriella brukar hålla reda på sånt, men jag fick nästan påminna henne och då sa hon att hon tänkt på det när hon vaknade och sen glömt bort. Jaja, nån annan lär ju inte komma ihåg…

Igår kväll såg vi på Bilbofilmen och jag orkade faktiskt se hela den här gången. Sånt är kanske inte min grej, men det gick bra.

När vi skulle gå och lägga oss stod Peter och jag på badrummet och diskuterade min hårlängd. Eller snarare att mina toppar är så slitna men att jag inte ville gå till frissan för att klippa lite toppar eftersom det blir så dyrt. Peter kom på att han ville testa lite, så det fick han…. Som sagt det handlade om att klippa lite på topparna. Inget annat. Men så hörde jag hur saxen liksom tog ett jätteklipp på sidan och jag vände mig och kollade i spegeln.

Vad hade han gjort?? Vad i hela helvette hade människan gjort??

På ena sidan så hade han klippt upp håret jättemycket. Det såg verkligen inte klokt ut. Jag fick totalt frispel och blev skitförbannad och sen jätteledsen och storgrät. Vilken cirkus det blev!!

Efter att ha varit helförbannad och jätteledsen och skällt och han bad om ursäkt och ja herregud, så gick jag och la mig. I dag har jag försökt att snygga till det hela och jag tror att jag lyckades. Jaja… nu är jag klippt i alla fall. Inte mycket egentligen men tillräckligt för mig liksom…

Här går tiden och det är hemåkarsöndag för G. Så det är dags att sätta fart.

Kram!

160

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s