Vi ses i morrn!

147Idag är det sånt där väder som jag älskar. Ja jo det har nog regnat en skvätt och det är väl inte favorit… Men nu blåser det, solen skiner borta på vägen. Här har skuggan kommit men det gör inget. Det är den härliga harmonin, tystnaden och faktiskt sommaren som jag älskar. Och blåsten. Många tycker inte om blåst men för mig är det nåt som liksom rensar i själen. Och så fågelsången förstås.

Vi har varit hos Gabriella och planerat sommaren. Solkatten följde med oss 🙂 i transportburen. Det gick jättebra.Peter och jag hade med oss hämtmat som vi åt innan planerandet. Och så hade min mamma köpt Nationaldagsbakelser som jag hämtade hos henne på ditvägen. Jag diskade medan Peter och Gabriella gick promenad till soptunnan.

Det var skönt att få ordning på alla veckor och dagar osv. När hon ska vara hos oss respektive när hon ska vara hos sig. Och så vad vi ska göra och om vi ska åka nånstans och kanske vart. Det låter kanske tråkigt att ha allt så statiskt och planerat, men för oss är det nödvändigt. En del saker kommer nog att rubbas ändå och då blir det lite kaos, men inget att göra nåt åt just nu.

Vi har även klurat lite kring vilka dagar Peter och jag ska åka iväg och när han ska åka på fjällvandring med Andreas, det sistnämnda är inte benhårt bestämt eftersom Peter ska ha med sig en kompis också och man vet aldrig säkert om han verkligen kan den vecka de har bestämt. Han kan ändra sig i sista stund. Det är jättejobbigt, och jag brukar bli rejält förbannad. Förr vågade inte Peter säga ifrån till kompisen (larvigt eller hur?), men numera gör han det (hoppas jag).

Jag har även chattat med Andreas och jag mår så dåligt över att inte ha varit hos honom nåt än. Men166 mycket handlar om tid och pengar. Det blir dyrt vare sig jag åker bil eller tåg. Och jag har faktiskt inga pengar. Jag kan låna av honom, men har redan en skuld där som jag betalar av 😦 .

I alla fall så bestämde vi att vi skulle vänta tills efter sommaren. Antingen nån helg i slutet av augusti/början av september eller så skjutsar jag hem honom vecka 32, då han börjar jobba vecka 33. Egentligen hade jag tänkt börja jobba vecka 32, men kan nog ta ledigt då också tror jag.

Jag tror egentligen inte att han är jätteledsen direkt för att jag inte varit där. Men mitt dåliga samvete sitter där ändå.

Jag vill tacka lite för goa kommentarer här, på facebook och på bipolära forum om förra inlägget. Jag kan hamna i vemod ibland över min diagnos. Kanske inte nåt jag vill göra åt egentligen. Jag måste få sörja.

Kram på er!

Jag har förresten bestämt mig för att försöka skriva ett inlägg om dagen här igen. Jag har varit slarvig och inte haft inspiration senaste tiden. Nu har jag möblerat om bland ”mina favoriter” så facebook kommer längre ner och därmed kanske jag gör annat i första hand. Till exempel skriver här. Hoppas 178det funkar. Jag vill så gärna skriva. Det är egentligen viktigt för mig.

Så vi ses förhoppningsvis i morrn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s