En plats i solen

IMG_0383Kroppen känns som bly. Ögonen som om de hade grus. Jag är så trött så det är helt vansinnigt. Egentligen vet jag inte vad som har hänt riktigt. Men jag har så ont i nacken så jag har inte sovit på två nätter. Rejäl ångest är också en bidragande orsak. Det känns som om jag badat i svett i natt. Och igår natt bultade hjärtat så jag trodde det skulle flyga ut ur hjärnan på nåt sätt. Det här är hemskt… och vem förstår? Jo ni är ett rätt stort antal som läser här som också varit med om det tror jag. Jag har inte kunnat ligga ner och jag har inte kunnat sitta upp.

Nu har jag suttit på altan i solen och skulle mycket väl kunna somna där. Vad skönt det skulle vara! Och egentligen ganska nyttigt.

Men idag ska jag på möte i storstaden och sedan har min systerson studentfest. Jag skulle väl kunna hoppa över bägge två men det vill jag inte. Så strax är det dusch och klädletande som gäller. Vad har man en varm sommardag (helt underbart, tänk vad man har längtat!!!) på möte med psykiatrin och sen studentfest? Kjol/klänning kanske är nåt. Då måste jag stryka. Blä!

Har jag förresten skrivit om vad jag tyckte om sista avsnittet av ”Mina två liv”? Vi tar det en annan dag, nu måste jag nog sätta fart.

Kramis!IMG_0387

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s