Fan fan fan…

… En brännande ångest. I huvudet och ja överallt. Helvete!

IMG_0312Igår var väl rätt okej ändå. Mötet i storstaden funkade bra. Ändå får jag ångest efteråt och önskar att jag inte sagt si och inte gjort så och ja allt känns bara skit. Vem är jag som sitter där och vad säger jag egentligen? Är det så klyftigt eller är det bara dumt? Och vad i helvete gör jag där överhuvudtaget? Dom borde ha tagit nån annan som representant och inte mig. Jag gör ju inget vettigt ändå där. Dom ångrar sig säkert nu. Dom pratade säkert efteråt om vilken miss det var att jag var med….

Sen var jag på studentfest. Det var trevligt. Jag känner ju alla och ändå är det så fruktansvärt jobbigt med min systers kalas. Jag förstår inte varför jag vantrivs. Och varje gång tänker jag att NEJ jag ska inte gå mer! Och så är jag där i alla fall, för jag tänker att jag borde och att jag skulle svika om jag inte är där och så skulle jag ju tappa bort släkten liksom. Alltså om jag slutar träffa dom så glider dom ju iväg.

Idag skiner solen. Jag har suttit ute en stund och provat jobbdatorn igen fast från ett nytt ställe i trädgården. Ja jag är nog lite kollrig, men …. Andra människor vill ha helger, ledigheter, semestrar…. Och jag jobbar ju bara halvtid – jag borde ha ledighet till någonting som man gör när man är ledig. Det är ju det som är felet på nåt vis. Jag kan inte stoppa mig själv och spinner iväg och så är hypomanin ett faktum.

Just nu känner jag att jag faktiskt skulle vilja prata med någon. NÅGON! Men jag ”gjorde ju slut” med min kurator, och jag tror inte att jag står i kö till nån annan faktiskt.

Nej det kommer liksom blixtar i mitt huvud. Eldklot ut ur ögonen.IMG_0311

Igår när jag satt hos min syster och det pratades överallt kände jag nästan att jag skulle få en riktig panikattack. Allt bara snurrade och alla röster och ord bara geggade ihop sig, jag visste inte vem som sa vad det var bara en massa prat, ord, sammelsurium…

Nu ska jag göra någonting annat än att sitta här. Vad vet jag inte. Vi får se.

Fan fan fan – jag vill sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s