Nere i djupet och upp till äppelblom

IMG_0465Vi grillade igår kväll. En sån skön kväll. Alldeles ljummen. Sen kollade vi några gamla avsnitt av Skärgårdsdoktorn. Peter har ju blivit förtjust i sånt där nu när han har segelbåt.

I natt kollade jag lite förstrött på bipacksedeln till Treo. Jag har ju fått för mig att dom var dom enda värktabletterna som gick ihop med mina Litium. Men nope. Jag hade fel 😦 . Jag vet inte exakt vad det stod men att det kunde rubba effekten på nåt vis. Jaja, jag blandade min cocktail och somnade så smångingom i alla fall. Idag känner jag faktiskt att jag är konstig i magen.

Dessutom tog mina Litium slut igår kväll och jag hade glömt att köpa nya så idag måste jag leta rätt på ett söndagsöppet apotek. Sånt gör mig så trött och förbannad.

Dessutom mår jag ju inte bra. Jag skulle vilja bädda åt mig på gräsmattan. Det har jag sagt i flera dagar nu och idag skulle jag nog faktiskt ha möjlighet. Om det inte vore för det där jävla apoteket.

FAN! Jag vill inte vara med i detta! Jag vet att krisen borde vara över. Det har gått ungefär fyra år nu och jag är öppen med min diagnos utåt. Jag kanske ställer mig och föreläser om det vid nåt tillfälle.

Men att vara här just nu. Det är nåt som drar mig neråt. Och nej, jag vill inte vara med nu.IMG_0485

I morgon ska jag klättra upp ett snäpp alla fall. Jag ska hälsa på hos en väninna som jag tycker så mycket om. Hon ska bjuda mig på mat. Det ska bli så kul att se dig igen Äppelblomman! Kram!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s