Hej!

Jag har fått en ny följare här på bloggen, så jag vill först och främst hälsa dig välkommen. Kanske du har läst här ett tag så du känner till mig, annars kan jag göra en kort presentation här!

Jag är en kvinna på snart 50 år (eller förresten är det några år tills dess men ibland känner jag mig äldre än jag är…). Jag är gift och vi har två vuxna barn tillsammans. Den äldsta som är en tjej har två funktionshinder: Autism och en neurologisk sjukdom, hon har flyttat hemifrån för rätt många år sen nu och bor i en liten stuga i anslutning till ett gruppboende. Hon får hjälp av personalen med sådant hon behöver hjälp med. Grabben till oss är några år yngre, men har också flyttat hemifrån. Han jobbar som militär i Luleå. Det känns väldigt långt bort eftersom vi bor i Värmland. Fast det skulle ju vara ännu längre bort om vi bodde i Skåne.

I alla fall så bor vi i ett hus på landet alldeles bredvid en sjö. Jättevackert!

Min man jobbar som träslöjdslärare och jag är specialpedagog. Vi jobbar långt från vårat hem, den bistra verkligheten om man vill ha jobb och samtidigt kunna bo på landet… Så vi får alltså pendla långt om dagarna. Mitt jobb innebär även en massa bilåkande i tjänsten, men jag tycker inte det gör så mycket. Nackdelen med alltihop är att det kostar pengar. Allt får man ju inte ut på skatten heller. Det jag åker i tjänsten får jag förstås betalt för i jobbet.

Jag trivs egentligen väldigt bra med mitt jobb. Eller snarare älskar mitt jobb. Det har jag gjort med alla mina jobb och ibland spinner jag iväg väldigt och jobbar i stort sett dygnet runt. Det är då jag har manier. Jag har nämligen Bipolär Sjukdom. Så ibland ramlar jag även ner i depressioner.

Som sagt, en snabb presentation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s